Feature

hamsun

Professor Andreas G. Lombnæs kommer torsdag 27. november for å snakke over «Hamsun eller nazismen? Diktprosa og sakprosa».

Document vil forsøke å etablere en offentlig arena uavhengig av det politisk korrekte som ellers utfolder seg på Litteraturhuset og i mediene.  Ser man nøyere etter finner man alltid mennesker som ikke går på opptråkkede stier, eller rettere; som viser at det finnes andre stier, kanskje også som leder til andre mål. Denne understrøm kan man merke hvis man lytter og det er viktig å få artikulert forskjellene. Offentlig betyr forskjeller. Ellers er den ingenting verdt. Da blir det bønnemøte eller tidtrøyte.

Hvis du ønsker flere arenaer og synliggjøring av uenigheter, så kom på møtene.

torsdag 27. nov

Deichman hovedbibliotek kl 19.30

inngang kr 100

påmelding kontakt@document.no