Sakset/Fra hofta

Document.no har den siste tiden opplevd en 50 prosents økning i trafikken. Vi merker at det er behov for et nettsted med motinformasjon og en levende debatt. Nå ønsker vi å gå et skritt videre og ansette en lønnet journalist.

Vi savner norske vinkler. Hittil har vi registrert, analysert og kommentert. Nå ønsker vi et menneske som kan følge opp saker og ta selvstendige initiativ: snakke med politikere, byråkrater, offentlige personer. Vedkommende må være uredd, pågående og seig og ikke gi seg. Det må være et menneske som ikke gripes av den norske skamfølelsen, av at man «dummer seg ut» og «hva er det du tillater deg»-holdningen som man møtes med hvis man våger å gå utenfor opptrukne stier.

Vi inviterer leserne til å være med og finne den rette person. Vedkommende kan påregne en OK lønn.

Spørsmål: han-rust (at) online.no

Vi er absolutt åpne for at en person med bakgrunn fra utlandet kan være aktuell, gjennom utdannelse eller herkomst.