Utviklingen går så fort, oppgavene er så mange, at det blir for mye. Faren oppstår når man må spre seg og mister konsentrasjonen. Red. kjenner på det.

Derfor vil vi få utlyse stillingen som redaksjonssekretær. Det er en beskyttet tittel, og noe langt mer enn en assistent. En redaksjonssekretær har oversikt og samler trådene. Vedkommende trenger ikke gå inn i materien, men skal ha styr på flyten.

I praksis vil det si desking av innkommende saker, (folk blir irritert når innsendte artikler blir liggende). Finne bilder, kanskje skrive ingresser, legge på annonser og legge ut på Facebook. Mange små oppgaver som i sum tar mye tid.

Document driver nå nettavis, holder møter, arrangerer turer – det blir tur til Israel siste uke i september! og utgir bøker. Mange hjul skal gripe i hverandre.

Redaksjonssekretæren skal primært ha ansvaret for det redaksjonelle. Andre tar seg av møter, reiser og bøker. Men det griper inn i hverandre.

Egenskaper: Du må være smart og kjapp i hodet. Ha teft for nyheter og det sier seg selv: Dele Documents verdisyn.

Document skal gjøre mange ting også «politisk»: Forsvare og samtidig ansvarliggjøre høyresiden. Vi ønsker ikke å bli som deler av det etablerte som bruker stråmenn og tilsvining. Vi vinner ikke på det.

Til dette trengs musikalitet. Document har klart å bygge opp et produkt som det står en viss respekt av. Dette er en kamp som må vinnes hver dag.

En redaksjonssekretær vil ha stor innflytelse på hvordan oppgaven løses.

Hvis du føler at dette er noe for deg, hører vi gjerne fra deg. Vi kommer til å bruke god tid på prosessen.

Lønn: Vi gir en anstendig lønn.

Skriv til redaksjonen@document.no

Vi lover full diskresjon til folk som jobber i MSM, men ønsker mer spennende utfordringer.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂