Nina Hjerpset-Østlie har en fremragende gjennomgang av Park-saken i rights.no: Hva driver NRK med?

Det finnes en sømløs overgang mellom ytterste venstre og statskanalen. Hvilke resultater gir det? Ja, det fører til at det ikke er stor forskjell på Blitz, Antirasistisk Senter, Sigrid Sollund i Dagsnytte Atten. Hun sitter og nikker når Ervin Kohn driver sin bevisføring for at Vilks er naziapologet. Kohn har tvangsinnmeldt Det mosaiske Trossamfund i ARS, og ikke alle skal være begeistret for det. Forståelig nok.

Kohn sier at dommen mot Park må være riktig, for svensk rettsvesen er til å stole på? Nei, det er ikke det, og ganske mange har fått med seg at noe er på gång i Sverige. Men det kommer aldri frem i norske medier.

Slik oppstår dissonansen. Er det disse menneskene som skal bestemme hva som er hatefulle meninger? Tilliten er ikke overvettes stor ute blant publikum. Og jo mer Berglund Steen og Kohn taler, jo mindre overbevist blir de.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂