TV2 skulle være et korrektiv til NRKs trauste sosialdemokratiske profil. Men det er ikke mulig å se forskjell på TV2s politiske korrekthet og NRKs. TV2 er blitt en kopi og overgår til dels NRK i nazi-hetsing av Sylvi Listhaug. Kadafi Zaman er en av de verste.

Det var han som fulgte Sylvi Listhaug og Politiets utlendingsenhet til Lillestrøm og kvitterte med å kjøre frem Ingebrigt Steen Jensen som sammenlignet med Gestapos jakt på jøder i Warszawa-ghettoen.

Det finnes ikke noe lavmål i forfølgelsen av Listhaug.

Sist lørdag dro den samme Zaman nazi-kortet igjen. En kanal som lar Fredrik Græsvik hetse Israel har ingen problemer med å ta frem leder av Det Mosaiske Trossamfunn og understreke at Erwin Kohn uttaler seg som jøde, når det gjelder å få has på Listhaug.

Angrepet settes opp som et ping-pong-spill: Nazi-marsjen i Kristiansand kan melkes. Igjen. Av 70 deltagere var 50 svensker. Allikevel kan Zaman si at «disse menneskene» er blitt mer aktive. I Norge. Det fremlegges ingen dokumentasjon ut over noen plakater uten tidsangivelse.

Nazistene driver propaganda for seg selv, og TV2 kaster seg begjærlig over opptak. Vi ser samme tendens i NRK og VG: Man kjører frem det rennestensspråket alle vet finnes, for å kunne stemple politiske motstandere.

Som Springer-pressen

Dette er akkurat samme taktikk som Heinrich Böll skildrer i sin roman Katarina von Blums tapte ære. Den handler om Springer-pressen og Bildzeitung som hisser opp stemningen mot studentdemonstrasjonene. Det ender med drap.

Nå bruker etablerte medier samme taktikk for å ramme politiske strømninger de ikke ønsker å forstå, slik medier skal, men knuse.

Det er et krisetegn at mediene slutter rekkene og bruker nazistene som slagvåpen mot normal politisk virksomhet.

Erwin Kohn er ikke bare leder av DMT, han er også i ledelsen av Antirasistisk senter og har klare politiske preferanser. Men disse får vi aldri presentert, for Kadafi Zaman og TV2 har de samme preferansene.

De jobber sammen.

Propaganda-stunt

Erwin Kohn åpner med en løgn:

– Stillheten er bekymringsfull. Det at politiske ledere ikke reagerer konkret på at nynazister stikker hodet frem, den stillheten bekymrer meg mer enn de hatefulle ytringene.

Stillhet etter Kristiansand? Avisene og tv var fulle av kritikk mot politiet som hadde tillatt marsjen. I kakofonien fikk ikke allmennheten med seg at loven er endret. Man trenger ikke lenger søke om tillatelse til å demonstrere. Man skal bare ha varslet politiet om hvor og når. I Fredrikstad varslet nynazistene så lenge og høyt at motkreftene fikk mobilisert. Man visste det ville bli bråk. Dermed ble marsjen avlyst av politet. Men i Kristiansand klarte nazistene å gå under radaren til offentligheten. Da hadde de rett til marsjere.

Men det får ikke venstresiden med seg. De vil ha en lov for Loke og en for Tor. Nazister har per definisjon ingen rettigheter ifølge den politiske korrekthet, men de er nyttige som våpen mot et lovlig politisk parti, sogar et medlem av regjeringen.

Smitte

Kohn har ikke noe å fare med. På spørsmål om hvorfor han tror høyreekstreme har vind i seilene, begynner han å snakke om «smitte».

– Det kan være smitteeffekt fra utlandet og fra USA, Nasjonal front i Frankrike, ikke minst fra Sverige hvor Den nordiske motstandsbevegelsen er mye større og mye sterkere, sier trossamfunns-lederen.

Smitte er et upresist ord og kanskje nettopp Kohn burde være forsiktig med et så belastet begrep? Hvordan «smitter» noe fra USA til Norge, eller Frankrike? Det Kohn driver med er bare godkjøpsprat, eller: vrøvl.

Det holder lenge for Kadafi Zaman. Han får det han skal ha.

Etter å ha pratet opp nazistene, henges de rundt halsen på Sylvi Listhaug.

– Noe av det Sylvi Listhaug gjør, er jo å bidra til å skape frykt og det begynner ofte der, med fryktskaping.

Noen burde fortalt Kohn at han ikke kan bruke sin rolle som DMTs leder til å sverte en av Norges mest populære politikere. Han bør avstå fra slike opptredener hvis han vil ivareta norske jøders renommé. Noen drar nemlig gale slutninger og ser på ham som representant for norske jøder.

Det er han ikke denne Kohn som sto frem på TV2. Denne Kohn er et politisk dyr som er medlem av Antirasistisk senter. Dette Senteret har gjennom en årrekke vist at det ikke har noen skrupler med å svine til andre mennesker, dvs karikere hva de står for på det groveste. Det finnes ikke noe som rettferdiggjør å bruke nazi-kortet kynisk og brutalt. Man forebygger ikke ekstremisme, man sår bitterhet og knekker lovlig politisk virksomhet.

TV2, Kadafi Zaman og Erwin Kohn følger en type hensikten helliger middelet-politikk som river ned tilliten mellom mennesker.

De burde stilles til ansvar.

 

http://www.tv2.no/nyheter/9336625/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂