«For at vi skal elske vårt land, bør vårt land være til å elske». (Kokkvold i Aftenposten)

«Vi holder ikke af Danmark, fordi det er et yndigt land. Danmark er derimot et yndigt land, fordi vi holder af det. Fædrelandskærlighed er ikke bestemt af objektive kendsgerninger, men af subjektive følelser.» (Thomas Aallmann, feltprest i Gardehussarregimentet.)

I timene siden artikkelen ble lagt ut på nett har Kokkvolds pussige avsnitt med rosende omtale av Gahr Støre blitt fjernet, bl.a.: «At Jonas Gahr Støre har en formue – som stammer fra salget av en ovnsfabrikk – bør i hvert fall ikke brukes mot ham». Dette sto etter «introduksjonsavsnittet» om Lord Gilmour, en annen rik arbeidervenn.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂