Nytt

I Aften torsdag 30.august kan man lese om Qaiser Saeed som inviterer til byvandring på Grønland i Oslo. Det påpekes at han har vært vitne til Grønlands utvikling fra en gammel og grå bydel til en moderne flerkulturell bydel.

Det har fra flere hold vært påpekt at det finnes et muslimskt moralpoliti på Grønland. Ikke minst har homofile stått fram med historier hvor de har blitt hetset på åpen gate.

Qaiser Saeed kan nå berolige oss. Moralpolitiet finnes ikke.

-Er det grunn til å frykte moralpolitiet på en slik dag?

-He he he. Etter at saken om moralpolitiet var fremme i mediene, hadde vi et seminar med flere offentlige instanser, blant annet politiet. Der ble det slått fast at at det ikke er noe som heter moralpolitiet. Og dette seminaret ble arrangert i en moské. Så det er ingen fare.

Artikkelen er ikke å finne på nett i skrivende stund.