De som argumenterer for sensur og meningskontroll av den såkalte høyresiden har et problem: det er vokst frem radikale muslimer som argumenterer konsekvent og systematisk for et islamsk samfunn, i Europa.

I Danmark gjør de seg gjeldende, ved oppfordring til boikott av valget til Folketinget, og oppfordring til drap på danske soldater i Afghanistan. To salafister sto nylig frem i Jyllands-Posten og vedkjente seg disse synspunktene og tok til orde for shariastyrte områder i Danmark.

En Abdullah M. Ali står i dag frem i Jyllands-Posten og vedkjenner seg uten blygsel tilsvarende standpunkt.

Ali treffer den politisk korrekte mening når han griper fatt i avsky: hvis Dansk Folkeparti føler avsky for ham og hans like, hvorfor skulle ikke han føle avsky for – ja, hvem? ikke Dansk Folkeparti, sier Ali, men Danmark og det danske demokrati.

Problemet for den politiske korrekte mening er at den også har brukt avsky som politisk virkemiddel og refleks: Frp er et stikkord. Man diskuterer ikke med Frp, man slår bare på avskyknappen.

Men avsky er et farlig virkemiddel, det er emosjonelt, ikke rasjonelt. Hvordan hindre at noen utvider avskyen til å gjelde hele samfunnet?

Salafistene er åpne, ærlige, konsekvente i sin avstandtaken til det danske samfunn, på en måte som minner sterkt om sosialister og ml-ere for noen år tilbake: de var også prinsipielt mot det borgerlige samfunn og ville velte det.

Argumentasjonen minner mye om hverandre, og brevskriveren Ali er ikke blottet for humor og retorisk grep:

Men vi/jeg føler også afsky for dette samfund og dets grundlov, som jeg til ingen tid vil følge, bare fordi jeg bor i lille Danmark.

Hvis jeg var født i en stald, burde jeg så tænke som en hest? Nej vel!

Salafistene har byttet ut Marx med Allah. Ellers er likheten stor: de tilhører begge et fellesskap som er større en lille Danmark eller Norge.

Den sande lov er Allahs

Abdullah M. Ali, Johannes Larsens Vej 38, st., Odense SØ
Offentliggjort 18.10.11 kl. 03:01

Jeg kan kun sige, at jeg er 100 pct. enig med Adnan Avdic og Omar Pedersen, der kalder til sharia (JP 16/10). Det behøver man ikke at være salafist for at gøre.

Enhver muslim med respekt for sin tro bør følge islams budskab og dens sharia. De, der kalder sig muslimer, og som ikke følger islams regler, ser vi mange af.

Disse er frafaldne og munafiq.

For enhver, der ikke lovgiver med, hvad Allah har åbenbaret, er vantro.

Meget vel, at visse folk som medlemmer af DF føler afsky for os. Men vi/jeg føler også afsky for dette samfund og dets grundlov, som jeg til ingen tid vil følge, bare fordi jeg bor i lille Danmark.

Hvis jeg var født i en stald, burde jeg så tænke som en hest? Nej vel!

Derfor til dem, der så tit beder os om at rejse hjem: Hvorfor, hvis vi ønsker sharia for Danmark? Hvor mange muslimske lande har lande som bl.a. Danmark ikke intimideret i deres såkaldte demokratiske hellige navn?

Danske soldater bliver belønnet med en flagdag og monumenter for at dræbe muslimer I Afghanistan og Irak. Man kan spørge: Hvem bad jer komme derned med jeres demokrati?

Denne avis, Jyllands-Posten, har ført krig imod vor profet Muhammed med hån, spot og latterliggørelse.

Så de to muslimer, der optræder i JP 16/10, er muslimer af rette støbning. Og det er ikke kun i København, der bliver kaldt til sharia.

I alle større danske byer er muslimer begyndt at vågne op og kalde til den eneste lov, der bør herske: Allahs.

Den sande lov er Allahs

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.