Gjesteskribent

Jeg kommer ikke i himmerige.

Det er beskeden fra et nyt navn i min indbakke.

Jeg kender ham ikke, og så alligevel lidt. Han lyder navnet Abdullah og har nu svaret direkte på min seneste blogpost ved at sende mig en helt personlig mail. Og den er så elskværdigt oplysende, at jeg iler med at offentliggøre Abdullahs guldkorn, så flere kan få glæde af dem og med egne øjne se, hvordan et rent, islamisk hjerte tænker med skyldig reference til Koranen. Ikke i Saudi-Arabien, Egypten, Somalia eller Libanon. Men i Danmark af 2013.

Jeg har valgt ikke at rette stave- og slåfejl. Det er som bekendt tanken, der tæller.

“Til Kafir

Kufar er løgnere, så derfor er det obligatorisk at tvivle dem.

Mikael Jalving

Jeg læste dit debat indlæg http://blogs.jp.dk/frontalt/2013/06/14/k%C3%A6re-abdullah-og-youssef/

Og det skal være mig der takker, for du bekræfter hvad jeg har sagt i mange år. Om ikke andet kan jeg læse du er kor dreng for det sædvanlige hylekor.

Når man læser dit debat indlæg så tænker jeg med det samme uden at blinke med øjet

Kufar er fjender af Allah og dermed vores (de troendes) fjender.

. ”sandelig, Allah er en fjende af de vantro.” (2:98)

”Sandelig, er de vantro nogensinde jer åbne fjender”.(4:101)

Kufar (vantro) vil opholde sig i helvedet for evigt. De vil aldrig komme ind i paradiset.

I, der tror! Tag jer ikke fortrolige venner uden for jeres egen kreds! De vil uafladeligt gøre jer forvirrede! De elsker, når I har modgang. Hadet er tydeligt kommet til udtryk gennem deres mund, men hvad deres hjerte gemmer, er endnu værre. Vi har gjort tegnene tydelige for jer, hvis I er forstandige.”(3:118)

”Og da de, der er vantro, lagde listige planer imod dig om at tilbageholde dig, slå dig ihjel eller fordrive dig! De lægger listige planer, og Allah lægger listige planer. Allah er den bedste til at lægge listige planer.” (8:30)

”For de hadede det, som Allah sendte ned. Han lader deres handlinger forspildes.” (47:9)

”I, der tror! Tag jer ikke jøder eller kristne til venner! De er venner indbyrdes. Den af jer, der slutter venskab med dem, bliver én af dem. Allah retleder ikke de folk, der handler uret.”(5:51)

”De af jer, der opgiver deres religion og dør som vantro, deres handlinger vil være forspildte i denne verden såvel som i den hinsidige. De hører til i Ilden; dér skal de forblive til evig tid.”(2:217)

Islam vil dominere verden hermed også DK

”Sandelig Allah har vist mig den østlige og vestlige del af jorden, og jeg så min Ummah’s Shariah dominerer alt, hvad jeg så”. (Saheeh Muslim, hadîth nr. 2889)

Fra en retstroende

Abdullah.”

Opdatering: Min penneven meddeler her til aften i en ny mail følgende: “Jeg må endnu engang takke dig Kafir. Især for at slå min mail op på din blog i jyllands pesten. Abdullah.” Måske er det alligevel rigtigt, hvad Mikkel Thorup skriver i sin udmærkede pamflet om “Fjendskab”, at det er nødvendigt at have fjender. Uden fjender er der ingen grund til at anstrenge sig.

 

 

Første gang i Jyllands-Posten 24 juni.

 

Document takker Jalving igjen for tillatelse til republisering

 

http://blogs.jp.dk/frontalt/2013/06/24/mail-fra-abdullah/

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Les også