Av Arnt Folgerø Hjernevask-programmene var et skudd i baugen på den norske «kjønnsforskningsskuta», men gjorde neppe at den havarerer før kanskje i 2012, for så langt har Norges Forskningsråd utstyrt den med midler til å fortsette. Debatten i tilknytning til «Hjernevask» begynte allerede i 2009, da det ble kjent at programmene Harald Eia og hans […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Av Arnt Folgerø Hjernevask-programmene var et skudd i baugen på den norske «kjønnsforskningsskuta», men gjorde neppe at den havarerer før kanskje i 2012, for så langt har Norges Forskningsråd utstyrt den med midler til å fortsette. Debatten i tilknytning til «Hjernevask» begynte allerede i 2009, da det ble kjent at programmene Harald Eia og hans […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.