Av Arnt Folgerø Hjernevask-programmene var et skudd i baugen på den norske «kjønnsforskningsskuta», men gjorde neppe at den havarerer før kanskje i 2012, for så langt har Norges Forskningsråd utstyrt den med midler til å fortsette. Debatten i tilknytning til «Hjernevask» begynte allerede i 2009, da det ble kjent at programmene Harald Eia og hans […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.
Av Arnt Folgerø Hjernevask-programmene var et skudd i baugen på den norske «kjønnsforskningsskuta», men gjorde neppe at den havarerer før kanskje i 2012, for så langt har Norges Forskningsråd utstyrt den med midler til å fortsette. Debatten i tilknytning til «Hjernevask» begynte allerede i 2009, da det ble kjent at programmene Harald Eia og hans […]
Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.