Av Arnt Folgerø I tillegg til de rettighetsbaserte likhetsbestrebelsene og styringen av samfunnsinnsatsen mer og mer i retning av produksjon av ideologi, er bevegelsen og «frigjøringen» bort fra det som tidligere ble ansett som naturlige grenser, ett av de viktigste kjennetegnene ved de vestlige postmoderne demokratiene i dag. Kravet om likhet går ikke bare på […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Av Arnt Folgerø I tillegg til de rettighetsbaserte likhetsbestrebelsene og styringen av samfunnsinnsatsen mer og mer i retning av produksjon av ideologi, er bevegelsen og «frigjøringen» bort fra det som tidligere ble ansett som naturlige grenser, ett av de viktigste kjennetegnene ved de vestlige postmoderne demokratiene i dag. Kravet om likhet går ikke bare på […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.