Av Arnt Folgerø I tillegg til de rettighetsbaserte likhetsbestrebelsene og styringen av samfunnsinnsatsen mer og mer i retning av produksjon av ideologi, er bevegelsen og «frigjøringen» bort fra det som tidligere ble ansett som naturlige grenser, ett av de viktigste kjennetegnene ved de vestlige postmoderne demokratiene i dag. Kravet om likhet går ikke bare på […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Av Arnt Folgerø I tillegg til de rettighetsbaserte likhetsbestrebelsene og styringen av samfunnsinnsatsen mer og mer i retning av produksjon av ideologi, er bevegelsen og «frigjøringen» bort fra det som tidligere ble ansett som naturlige grenser, ett av de viktigste kjennetegnene ved de vestlige postmoderne demokratiene i dag. Kravet om likhet går ikke bare på […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.