Ole Jørgen Anfindsen har skrevet en tykk bok, Selvmordsparadigmet. Jeg har ikke oversikt over alle anmeldelser. Men av Thomas Hylland Eriksens frådende utfall på pressekonferansen og Aage Borchgrevinks ikke-anmeldelse i Aftenposten, kan man trekke visse slutninger: Den er ikke velkommen. Hylland Eriksen forsvarer det akademiske revir. Innbitt. Og velger en idealistisk/inkriminerende innfallsvinkel. (Akkurat den kombinasjonen […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Ole Jørgen Anfindsen har skrevet en tykk bok, Selvmordsparadigmet. Jeg har ikke oversikt over alle anmeldelser. Men av Thomas Hylland Eriksens frådende utfall på pressekonferansen og Aage Borchgrevinks ikke-anmeldelse i Aftenposten, kan man trekke visse slutninger: Den er ikke velkommen. Hylland Eriksen forsvarer det akademiske revir. Innbitt. Og velger en idealistisk/inkriminerende innfallsvinkel. (Akkurat den kombinasjonen […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.