Feature

Koloritt Forlag utgir 6. mai det politiske essayet Selvmordsparadigmet – hvordan politisk korrekthet ødelegger samfunnet, av dr. scient Ole Jørgen Anfindsen. Boken er skrevet med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Det blir boklansering/pressekonferanse på Litteraturhuset i Oslo torsdag 6. mai kl 1700, der følgende personer vil sitte i panelet (i alfabetisk rekkefølge):

Hallgrim Berg

Thomas Hylland Eriksen.

Basim Ghozlan er forstander i Det islamske forbundet i Oslo, og dessuten ansvarlig for nettstedet islam.no. Han er gift med den tidligere lederen i Islamsk Råd Norge, Lena Larsen. Han kommer opprinnelig fra Jordan men har bodd i Norge siden 1990. Han er spesielt opptatt av utvikling av læremateriale om islam på norsk, samt dataprogrammering og religiøs dialog og samarbeid. Han er en mye brukt talsperson for det muslimske miljøet i Norge.

Eystein Halle holder for tiden på med et masterstudium i engelsk språk, etter tidligere å ha studert mediefag ved Universitetet i Oslo. Han er hovedansvarlig for korrektur i tidsskriftet Filologen, og har publisert artikler, kronikker og annet i en rekke tidsskrifter og aviser. Han er anmelder i Bokavisen, der han har konsentrerer seg om sakprosa, særlig biografier samt politisk og historisk litteratur.

Hanne Nabintu Herland er religionshistoriker.

Møtet er åpent for alle.