Den som etterstreber en viss balanse i informasjonen om Midtøsten og dens konflikter, oppdager ganske raskt at det ikke holder å orientere seg kun ved hjelp av media som NRK, Aftenposten og de andre store norske. Leter man etter noe annet enn mer eller mindre pro-palestinske innfallsvinkler, finner mange frem til det Washington-baserte Middle East […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Den som etterstreber en viss balanse i informasjonen om Midtøsten og dens konflikter, oppdager ganske raskt at det ikke holder å orientere seg kun ved hjelp av media som NRK, Aftenposten og de andre store norske. Leter man etter noe annet enn mer eller mindre pro-palestinske innfallsvinkler, finner mange frem til det Washington-baserte Middle East […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.