Den som etterstreber en viss balanse i informasjonen om Midtøsten og dens konflikter, oppdager ganske raskt at det ikke holder å orientere seg kun ved hjelp av media som NRK, Aftenposten og de andre store norske. Leter man etter noe annet enn mer eller mindre pro-palestinske innfallsvinkler, finner mange frem til det Washington-baserte Middle East […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Den som etterstreber en viss balanse i informasjonen om Midtøsten og dens konflikter, oppdager ganske raskt at det ikke holder å orientere seg kun ved hjelp av media som NRK, Aftenposten og de andre store norske. Leter man etter noe annet enn mer eller mindre pro-palestinske innfallsvinkler, finner mange frem til det Washington-baserte Middle East […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.