Barn i Philadelphia av palestinsk opphav synger kampsanger om å kutte av hodene til fienden og ønske om å bli martyrer for Palestina og Al-Aqsa-moskeen. Islamsk inntog i USA blir bare mer og mer merkbart.

Den 6. mai la Leaders Academy i Philadelphia ut en video på sin YouTube-kanal som viser en forestilling laget av studenter av palestinske opphav, skriver The Middle East Media Research Institute (MEMRI). I videoen ser vi skolejenter som danser og synger en sang som hyller modige palestinske jenter som er søstre og døtre til ekte menn.

I en scene spiller en ung jente en bestemor som bevæpner barnebarna sine med en stein og selger smykkene sine for å kjøpe skytevåpen.

Opptredenen var i forbindelse med akademiets One Ummah Day. Ummah betyr et fellesskap som kommer sammen på grunn av deres felles tro på islam. For dem er det bare en gud – Allah.

En annen del av sangen beskriver en jente som sender broren sin ut i kamp og forteller ham:

– Jeg vil sale opp hesten din, og jeg vil binde en dolk til beltet ditt – og forsterke din besluttsomhet.

– I will saddle up your horse, and I will tie a dagger to your belt – enhance your resolve.

Videoen ble også lagt ut på Facebook-siden til Alhidaya Islamic Center i Philadelphia, som Leaders Academy er tilknyttet. Dette er den samme Islamske skole i Philadelphia som i 2019 publiserte en video av barn som synger om å kutte av hoder, skriver MEMRI

Philadelphia-kapittelet til Muslim American Society Islamic Center (MAS Philadelphia) har tidligere lagt ut videoer fra Leaders Academys One Ummah Day-arrangementer fra 2017 og 2019 på Facebook-siden sin, der unge studenter sang «Chop off their heads!» og uttrykte sin vilje til å bli martyrer for Palestinas og Al-Aqsa-moskeen.

I 2019 ga MEMRI ut et klipp fra en video av en Ummah Day – feiring 22. april som fikk over to millioner visninger på sosiale medier, og ble fordømt av medlemmer av Kongressen. Etter MEMRI avsløringen,fjernet den Islamske organisajonen videoen fra Facebook-siden sin.

MAS Philadelphia hevdet at den hadde blitt publisert før innholdet var undersøkt. Etter MEMRIs eksponering av disse videoene, ble Facebook-siden deres suspendert. En lignende sang ble lagt ut av skolen i 2017.

Den 15. mai 2019 ga MAS Philadelphia og Leaders Academy ut en pressemelding som sa at en prosess har blitt satt i gang for å forhindre gjentakelse av en slik utilsiktet feil.

Videoen fra 2017 viste barn som sang om deres vilje til å møte martyrdøden på palestinsk jord.


Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.