Nytt

Muslimske, pengesterke forretningsmenn angriper moderne vitenskap med en lærebok som hevder at Darwins evolusjonsteori er skyld i rasisme, terrorisme, nazisme og kommunisme.

Et forlag i Istanbul i Tyrkia har siden i sommer sendt ut boken «Atlas of Creation» – et 765 sider langt frontalangrep på utviklingslæren.
Boken er trykket på glanset papir, inneholder fargebilder og detaljerte illustrasjoner og blir sendt til akademiske miljøer i Europa. Danske folketingsmedlemmer, vitenskapsmenn og et gymnas har mottatt boken uten følgebrev eller regning.

Av den tyrkiske boken fremgår det at Darwins utviklingslære er roten til flere voldelige ideologier, som har ført til katastrofe for menneskeheten.

– Vi kan ikke forstå, at der ikke er andre, der har reageret mod bogen med et ramaskrig. Den er farlig, fordi dens dokumentation og imponerende billedbrug umiddelbart virker overbevisende, siger gymnasielærer Jette Halbye, der sammen med sit lærerteam valgte at bruge bogen i undervisningen med henblik på at lære eleverne at være kildekritiske.

Undervisningsministeren i Frankrike advarte i februar offentlig mot boken, som i løpet av 10 dager var blitt sendt i flere tusen eksemplarer til franske utdanningsinstitusjoner.

Boken konkluderer med at løsningen på verdens konflikter er islam.

Jyllandsposten: Muslimsk offensiv mod Darwin