Naser Khader har en interessant opdatering på sin Facebook profil:


«Obama (præsident Barack Obama, red.) tog i går fra FNs talerstol den muslimske verden i skole, og bad dem om at skabe orden i eget hus. Jeg er meget enig! 

Men måske skulle Obama også selv tage et islamkursus. Obama roste i samme tale Sheikh Abdallah Bin Bayyah, som en fredens mand, og som USA skulle samarbejde med i kampen mod Islamisk Stat. Men Sheikh Bayyah støttede i 2004 en islamisk dom en såkaldt fatwa om at dræbe amerikanke soldater. I muslimske kredse betragtes Sheikh Bayyah også som en af Det Muslimske Broderskabs åndelige ledere.

Her er Bayyah (th) fotograferet med Sheikh Youssef al-Qaradawi (Yusuf al-Qaradawi, red.) (tv). Al-Qaradawi er Det Muslimske Broderskabs åndelige leder, og det var i øvrigt al-Qaradawi, der optrappede Muhammed-krisen i 2006, da han talte om «Vredens Dag» mod Danmark (beskrevet i Ahmed Akkari ‘s bog Min afsked med islamismen, red.).»

Læs også 
Stormoske støtter på sigt dødsstraf ved frafald fra islam