Kommentar

Visning av IP er nå innført på kommentarene. Det blir nesten pinlig for dem som poster med flere nick, slik jeg ser det. Merk at du vanligvis på ingen måte er identifisert ved IP-adresse. ISP-ene offentliggjør vanligvis sine IP-logger kun etter rettskjennelse.

Noe helt annet er det når man endrer litt på nicket for simpelthen å få poste. Jeg beklager de ulempene som enkelte opplever ved innleggelse av (flere) kommentarer, – det skyldes sannsynligvis programvaren for «Security Code». Vi ser etter bedre alternativer, og vil implementere det om vi finner noe.

Det er også gjort en del andre endringer, som vil vises etterhvert som serveren får regenerert. Blant annet er det etterlengtede arkivet kommet på plass.

Som før: kom gjerne med konstruktiv kritikk.

God jul ønskes til alle lesere. Ikke glem at den kristne og norske julens budskap er fred på jorden.