Up and running. Godt å være online etter et par dagers avbrudd. Med 3G-forbindelse skulle det være mulig å betjene bloggen også på ferie. Ikke alle er like glade for det, men det skjer for mye i verden til at det er mulig å legge det vekk. Ta bare den nye alliansen mellom India og USA! Statsminister Singhs besøk i USA er viktig. Pakistan rykker dermed ned noen hakk, til sekundær posison.

Jeg er over på Mac etter mange års avbrudd. Dell-maskinene knelte etter tur og service var elendig. Gjør endelig ikke samme feil som undertegnede: kjøp ikke maskin i firmaets navn, da er garantien bare ett år.

Kan noen fortelle meg hvordan Macs Safari-server skal lese Movable Types knapper for blokktyper og hyperlink?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂