Kommentar

Hans’ bidrag her reiser umiddelbart noen spørsmål: Skal Document.no være en engelsk- eller norskspråklig weblogg? Svært mange norske «bloggere» skriver på engelsk fordi det naturligvis gir et gigantisk potensielt publikum. Men det har vel også en egenverdi at det er noe norsk innhold på nettet? Er ikke hensikten med Document.no først og fremst å bidra i den norske debatten?

– Et par praktiske ting: Hans – det er ikke nødvendig å signere innleggene. Det skjer automatisk («posted by Hans» og klokkeslett står jo nederst)
– Sitering: Foreslår at all sitering markeres med anførselstegn «». Lettere å se umiddelbart hva som er sitater. Det går også an å markere sitater med fet skrift (se B’en oppe i publiseringsvinduet. Fet tekst plasseres mellom > og < .

– Regner med dere snart begynner å lage lenker også :-). For eksempel til Partisan Review, som Hans nevner nedenfor.

Les også

-
-
-
-
-