Sakset/Fra hofta

Redakskjonsgruppen er i dag opptatt i møte, det vil derfor bli minimalt med nytt stoff på ettermiddag/kveld.

Det er kommet til mange nye i leserfeltet, flere av dem tanke- og skrivesterke. Kanskje noen kunne tenke seg å bidra på Document.no, enten med egne artikler eller med selve arbeidet.

En ny front som åpner seg etter 22/7, er omdømmekampen. Document.no er plutselig blitt et navn som er blitt lagt merke til. Det er derfor viktig hvilket rykte man har. Motstandere forsøker å sverte på utspekulerte måter. Et sted hvor kampen foregår er på Wikipedia, både den norske og engelske. De som redigerer, legger ut finurlige lenker som i og for seg virker uangripelige. Men det er motstandere som Lars Gule og Helge Øgrim det refereres til, uten at utenlandske lesere vet hva de står for.

Det står f.eks. ikke noe om norsk offentlighet og mangelen på konservative organer, heller ikke om at Document.no er blitt nektet økonomisk støtte av Fritt Ords spesialkomité og at VG sist fredag viste til en omtale fra Der Spiegel som etter all sannsynlighet er et falsum. Leder for komiteen som avslo å støtte Document.no, Gisle Hannemyr, har den frekkhet å si til Aftenposten at det er viktig med åpenhet, og viser til at en stemme som Fjordman bør slippe til. Det er rent hykleri.

Man ønsker ikke seriøse motstemmer, og bruker de midler man har. Et av dem er sverting og bakvaskelse.

Men sannheten er et sterkere våpen, i det minste hvis noen bruker det. Hvis noen av leserne ønsker å delta i en gruppe som skal korrigere feilaktige eller rent ut løgnaktige påstander på nettet, så ta kontakt.

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Les også