Kategori: Medier og journalistikk

BBC: 2,8 millioner briter gjør opprør mot lisensavgiften

2,8 millioner briter hevder de ikke er forpliktet til å betale den oblgatoriske lisensavgiften til British Broadcasting Corporation fordi de hverken ser på BBC eller annen direktesendt TV. Det er en økning på mer enn 360.000 fra ifjor.

Les mer»

Håndhilsing i norske skoler: Anders Magnus søker ikke jobb i Document

Anders Magnus (71) har ikke lenger noe å tape på å skrive rett fra levra. Lørdag kveld kastet han stein på norske mediers glasshus. Hva skal til for at flere gjør som ham? Norge har ikke råd til å vente til gode journalister blir pensjonister og ikke lenger har noe å tape!

Les mer»

– Mamma, du leser New York Times hver dag, men vet ikke hva som skjer

Fox News er ikke helt uten interessante kommentatorer selv om Tucker Carlson er borte. Jesse Watters er svært dyktig til å påvise skrikende dobbeltmoral hos medier, institusjoner og demokratenes maktelite – noe han også etterlyser hos republikanske politikere. Tirsdag ble han personlig da han forklarte publikum systemmedienes maktgrep.

Les mer»

Når nyheter blir politikk, og omvendt

Kina er mektig provosert av USAs sanksjoner mot landets forsvars­minister, Li Shangfu, men det nevnes ikke i NTBs saker om den pågående sikkerhets­konferansen i Singapore, Shangri-La Dialogue. Utelatelsen er for påfallende til å være tilfeldig. Nyheter er politikk.

Les mer»

Anti-woke podcast straffes økonomisk: Triggernometrys bankkonto stengt

Den populære podcasten Triggernometry fikk bank­kontoen sin stengt uten varsel. Biologen Colin Wright ble kastet ut av Etsy. Kontoene til kanadiske laste­bil­sjåfører ble frosset etter instruks fra den kanadiske regjeringen. Er vi over i en ny fase av kultur­krigen, der dissidenter vil rammes økonomisk, og er neste steg et sosialt kreditt­system?

Les mer»

Tucker i alle frihets­elskende hjerter

Tucker Carlson var den største og siste store motstemmen i Vestens hovedstrøms­medier. Millioner har klamret seg til ham i håp om at det finnes en strime av journalistisk anstendighet igjen.

Les mer»