En svensk mann en funnet drept og en annen hardt såret i et hus sør i Spania fredag ifølge spansk politi. De to skal ha blitt kidnappet og torturert.

Les mer

En 42 år gammel mann fra Ghana og 36 år gammel kvinne fra Uganda skal fremstilles for retten i slutten av denne måneden, anklaget for kjønnslemlestelse av sin egen datter i deres eget hjem. Saken er etterforsket hos barneovergreps-avdelingen hos Metropolitan Police. Den lille jenta ble hasteoperert for massive blødninger, og de pågrepne hevdet overfor […]

Les mer

En kvinne i 20-årene omkom natt til søndag av skadene hun ble påført da hun ble knivstukket i Kapellveien på Kjelsås i Oslo. En mann er pågrepet.

Les mer

Da den arabiske stjernen Nancy Ajram opptrådte i Göteborg ble Pride-dekorasjonene fjernet fra scenen. Artisten og hennes fans kan straffes om de støtter homoseksualitet.

Les mer

Salih Khater som meide ned flere syklister ved parlamentet i London, møter i retten mandag. Khater er britisk statsborger av sudansk opprinnelse. Han er siktet for drapsforsøk både på sivile og på politiet.

Les mer

En kvinne er sendt til sykehus med kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i Oslo lørdag kveld. To menn er pågrepet av politiet.

Les mer

Leon Bashir stormet scenen under Amanda-utdelingen i Haugesund lørdag. Regissør og skuespiller Bashir ble tatt hånd om av vakter.

Les mer

Det kler ingen å prøve å fremstå som uskyldsren. Etter min mening er mye av Arbeiderpartiets politikk tuftet på feil prinsipper, og svikten overfor alminnelige nordmenn har vært omfattende. De må tåle at dette sies, for selv har de sannelig ikke vært beskjedne i karakteristikkene av sine meningsmotstandere.

Les mer

Spansk redningstjeneste plukket lørdag opp 151 migranter på havet. El País Mottaksapparatet er i kne. El Mundo

Les mer

Vi har hørt mye om undertrykkelsen av rohingyaer i Myanmar, men nå er det blant flyktningene i Bangladesh at kriminalitet og vold florer. Rohingyaer dreper rohingyaer.

Les mer