Sentralbanksjef Øystein Olsen ville ha et privat møte med leder for representantskapet, Julie Brodtkorb om ansettelsen av Nicolai Tangen som leder av Oljefondet. Både Brodtkorb og nestleder Reidar Sandal reagerte på henvendelsen og takket nei.

Les mer

Foto: Alma Pater, Wikimedia Commons Gravplassen i Užupis var i bruk fra 1828 til 1943-48. Okkupantene og deres medløpere rakk ikke å ødelegge den. Men Sovjetmyndighetene fullførte ødeleggelsen på 1960-tallet, og brukte gravsteinene til «andre formål». De gravsteiner man klarte å finne igjen ble brukt i dette monumentet, som ble reist i 2004, omtrent der […]

Les mer

Oslo Frp vil låse stortingsgruppen til to ufravikelige krav i høstens budsjett: Null kvoteflyktninger i 2021 og ingen underregulering av pensjonene.

Oslo Frp sender et resolusjonsforslag inn til partiets landsstyremøte førstkommende tirsdag, skriver Dagbladet

Les mer

Østfoldbanen gjennom Ski åpnes likevel ikke 10. august. Det settes opp alternativ transport i uken som kommer.

Les mer

Vi bør få svar på hva det var med frigjøringen av jødenes historiske fedreland fra okkupasjon og fremmedstyre som mange nordmenn ikke fullt ut kan akseptere?

Les mer

– Krav om scenenekt bærer bud om en grunnleggende mistillit til medborgerne, og en hybrispreget oppfatning av egen dømmekraft. Hvorfor skal vi ha demokrati om vi tenker på den måten? spør Rune Slagstad.

Les mer

Det åpnes ikke for reiser til utenfor EØS-området uten at man ilegges karantene ved hjemreise til Norge.

Les mer

Det blir forbudt å servere alkohol etter midnatt i hele landet, opplyser helseminister Bent Høie (H) på en pressekonferanse fredag.

Les mer

Tingretten i Kalmar dømte en afghansk mann i 20-årene til ett og et halvt års fengsel, samt utvisning for å ha voldtatt en 13 år gammel jente. Göta hovrätt frikjenner mannen helt, og gir mannen medhold i at han ikke visste hvor gammel hun var.

Les mer

Enda mer turbulens for MDGs byråder i Oslo. Denne gangen er det Hanna Marcussen som havnet i søkelyset. To vedtak fra hennes etat viser seg å være ugyldige. MDG erklærer glede over at dette er kommet for en dag.

Les mer