En mor står tiltalt for å ha drept sitt eget barn. Stefaren er tiltalt for passiv medvirkning, for ikke å ha grepet inn. Fire barn er overtatt av barnevernet. En tragedie har rammet en familie fra Overhalla. Eller..?

Les mer

En av Sveriges største alternative nettsteder, Samhällsnytt, har mistet annonseinntektene fra Googles Adsense. Det skjer samtidig som regjeringen innkalte techselskapene til møte med krav om at de skulle sensurere innhold på nett.

Les mer

To rumenere er i Nord-Østerdal tingrett dømt til over tre års fengsel for bankranet i Rendalen i Hedmark i fjor høst.

Les mer

Etter et langt liv i politikken, sier Carl I. Hagen at det får holde når perioden som bystyrerepresentant i Oslo og vararepresentant på Stortinget løper ut.

Les mer

Beredskapstroppen slo tirsdag til mot to adresser på Holmlia i Oslo etter at en 18 åring ble skutt i beinet. Minst to mistenkte skal fortsatt være på frifot.

Les mer

Auguste Rodin (1840-1917) Bronse, 23,5 × 27,2 × 22,5 cm, Carnegie Museum of Art, Pittsburgh, Pennsylvania. Samuel Barber (1910-1981): Adagio fra Strykekvartett op. 11 (1936), spilt av Tokyo Quartet.

Les mer

Ungdomsoprørerne gav sig selv og hinanden noget nyt at tro på og udleve i stedet for gammeldags normer. Herunder pædofili.

Les mer

Historien leder os imidlertid på sporet af, hvorfor 1968 ikke bliver fejret som en national begivenhed. Der er for meget, der ikke stemmer. Alle de abstrakte idealer – og så den skinbarlige, ofte grusomme virkelighed bagved. Forsiden: Fantasien og eventyret til magten. Bagsiden: Grønt lys for pædofile. Ikke at pædofili er noget, 68’erne opfandt, vorherre […]

Les mer

I et nytt lovforslag tar Østerrikes konservative regjeringskoalisjon til orde for at asylsøkere skal betale 840 euro for å dekke kostnadene ved saksbehandlingen. Hensikten er å motvirke asyl-shopping i Østerrike.

Les mer

Tillitsvalgte forteller om økende trusler mot dem fordi de gjør jobben sin. Det er bedrifter som opererer som rene mafiavirksomheter og vil ha seg frabedt innsyn.

Les mer