Det som forties av Mellomkirkelig råd er at en vedvarende årsak til de kristnes vanskelige kår i de selvstyrte palestinske områdene er den systematiske diskrimineringen og forfølgelsen de utsettes for av de palestinske selvstyremyndighetene.

Les mer

Strengt tatt er arrangementet for kvintett laget av Martin Butler, men vi lar Domenico Scarlatti få hele æren likevel. De to sonatene er K 215 og K 119. Vi hører og ser The Schubert Ensemble.

Les mer

Mandag denne uken ble den ‘danske’ IS-terroristen Ahmed Salem el-Haj utlevert til Danmark fra Tyrkia. Danmarks sosialdemokratiske statsminister Mette Fredriksen reagerte med sinne i Folketinget.

Les mer

Den figurative vagheten vi ser i Nico Widerbergs skulpturer, blir mer problematisk når kunstneren går over fra de tre-dimensjonale verkene til den to-dimensjonale grafikken.

Les mer

Seks unge menn fra Panama som tok seg ombord og ranet en norsk vennegjeng i en norsk seilbåt utenfor kysten av Panama natt til forrige lørdag, er også siktet for voldtekt av de to kvinnene ombord.

Les mer

The only journalist who, in spite of court convictions and threats raining down on him, dares to speak openly about Islam, is Éric Zemmour. He has not yet been silenced.

Les mer

Nordmenn på flyttefot kan nå melde adresseendring til Folkeregisteret og Posten samtidig på Postens nettsider.Med den nye løsningen kan brukerne på posten.no gi samtykke til at Posten deler adresseendringen med Folkeregisteret

Les mer

Reklameomsetningen i mediebyråene falt med 12,7 prosent i oktober sammenlignet med samme måned i fjor. Utendørsreklame har størst vekst som enkeltkanal. Reklame i ukepressen har falt mest med 25,3 prosent, mens dagspressen har tapt 15,5 prosent, viser ferske tall fra Mediebarometeret.

Les mer

Morgenbladet har i år mottatt mer enn dobbelt så mye pressestøtte sammenlignet med i fjor. Samtidig har tilskuddet til lokalavisene økt.

Til tross for at Klassekampen får noen hundre tusen kroner mindre i år enn i fjor, topper de tilskuddslista med en støtte på 42 millioner kroner i år.

Les mer

Det statlige polske gasselskapet PGNiG vil ikke fornye en gassavtale med Russland i 2022, opplyser selskapet. PGNiG kunngjorde fredag at russiske Gazprom er blitt orientert om beslutningen om å avslutte kontrakten ved utgangen av 2022. Den såkalte Yamal-kontrakten ble inngått i 1996.

Les mer