Muslimske barne­skole­elever i Sveits som oppfordrer hverandre til å faste under ramadan, skaper et gruppe­press der også ikke-muslimske barn slutter å spise og drikke, sier det sveitsiske lærer­forbundets general­sekretær. Forbundets president mener at det kun er et problem hvis ikke-fastende barn blir mobbet.

Les mer

Når FAFO selv beklager en rapport med tvilsomt innhold, er den logiske konsekvensen at også Bjurstrøm, Simonsen og Trommald rykker ut og beklager sin brunbeising og rasiststempling av mange nordmenn. Men det kommer ikke til å skje. Innbilt anstendige hypermoralister går aldri lei av å rakke ned på sine egne.

Les mer

Økofilosof Arne Ness protesterte mot utbyggingen av Mardøla og Alta. Hva ville han sagt om vindparkene som raserer naturen? Tidligere reagerte vi på tyskere som stjal ørneegg. Nå slår vindmøllene ihjel tusenvis av fugler, også ørn. Hvor er dømmekraft og fornuft?

Les mer

En mann i Trondheim har fått behandling for alvorlige, men ikke livstruende skader. Politiet er usikre på hva som har skjedd og har ikke funnet noen vitner. Meldingen om hendelsen i nærheten av Nidarosdomen kom klokka 2.30 natt til søndag. Politiet ble varslet av AMK om at mannen blødde og var alvorlig skadd, skriver Adresseavisen. – […]

Les mer

Raymond Johansen tror at det vil forsvinne flere butikker i Oslo sentrum. Årsaken til dette mener han skyldes et «endret forbruksmønster». – Vi handler mindre varer enn før. Kjøpemønsteret går mot mer mat og drikke og opplevelser, sa byrådslederen. Hvem er disse «vi» som handler mindre varer enn før? Årsaken til at man gir teaterbilletter […]

Les mer

En mann i slutten av 20-årene er knivstukket på Voss. Offeret kommer fra et østeuropeisk land, og alle de tre involverte er utenlandske statsborgere, ifølge Bergens Tidende.

Les mer

Ex-Muslim-sider blir blokkert, men vi gir oss ikke. Vi vil fortsette å opplyse om verdens farligste ideologi og frigjøre mennesker fra dogmer som er uforenlige med moderne verdier og menneske­rettigheter.

Les mer

Filmen Borderless er blitt et symbol på det den vil bekjempe: Makt som leker med europeernes skjebne. Når youtube velger å undertrykke denne filmen, viser de at politikken ikke tåler offentlighetens lys. Ved å undertrykke filmen viser Google at de frykter konsekvensene av filmen. 

Les mer

James Tissot (1836-1902) Dekkfarger og blyant på papir, 18,7 x 28,3 cm, Brooklyn Museum, New York. Fransk titel: Les pharisiens questionnent Jésus – Fariséerne utspør Jesus. Jacques Joseph Tissot var født og utdannet i Frankrike, men flyttet i 1871 til England, og anglifiserte sitt fornavn til James. Han er kjent for portretter, genrebilder, og ikke […]

Les mer

Over tid har det skjedd noe med Kalbakken senter, skriver lokalavisen Groruddalen. Folk er blitt redde for å gå til sentret. Situasjonen er blitt så ille at næringsliv, politiet, bydelspolitikere og beboere måtte samles til et folkemøte onsdag kveld.

Les mer