Tidligere statsminister og Krf-profil Kjell Magne Bondevik mener det ikke er nok å hente hjem norske barn i Syria som er foreldreløse. Han vil ha samtlige hjem.

Les mer

Theresa May har bestemt at Huawei kan få bygge 5G-nettet i Storbritannia, stikk i strid med amerikanernes ønsker. Det melder Telegraph.

Les mer

Eugène Atget (1857–1927) Albuminkopi, 16,5 x 21,6 cm, Museum of Modern Art, New York Eugène Atget dokumenterte både arkitektur og bymiljøer for øvrig, spesielt i det Paris som var i ferd med å forsvinne etter forrige århundreskifte. Vi kan primært takke den amerikanske fotograf Berenice Abbott (1898-1991) for at så mye av Atgets arbeider er […]

Les mer

Vestmaktene trodde de forsto nazismen, slik Vesten av i dag tror den forstår islamismen til forskjell fra islam. Vesten har ikke forstått at det ikke er den som lager reglene. Slik blir dramatiske hendelser til mye større nederlag enn de ellers ville blitt.

Les mer

For å minnes de drepte i terrorangrepene på Sri Lanka har jeg forsøkt å finne lokale klassiske innspillinger av god nok teknisk kvalitet. Det viste seg umulig. Derfor blir det noe av det mest gripende som er komponert på den vestlige halvkule. Et stjernelag bestående av Elisabeth Schwarzkopf, Christa Ludwig, Nicolai Gedda og Nicolai Ghiaurov, […]

Les mer

Det var Google som tirsdag blokkerte Resett og sørget for at nettstedet mistet alle annonsene sine. Årsaken skal være en artikkel hvor leserne ble oppfordret til å klikke på annonser.

Les mer

Stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal er anmeldt for bedrageri, bekrefter Rune Skjold ved seksjon for økonomi- og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt.

Les mer

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, måtte innlegges på sykehus etter å ha blitt overfalt og utsatt for grov vold i Oslo i helgen.

Les mer

The Nigerian government and the mainstream media have downplayed the fact that radical Muslims are slaughtering Christian communities in Nigeria.

Les mer

I alt 24 menn møter i retten i Marokko 2. mai, tiltalt for terrorisme og drap på Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen i desember i fjor.

Les mer