Venstres maharaja hadde ut av seg at FrP
var brunbeiset og vel så dét
Men Carl I Hagen han var ikke brun, men bare blid,
og svarte: La oss ikke synke ned
på slikt nivå som Raja driver med
Men istedet la oss holde fred

Les mer

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter å ha blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo. Politiet jakter en gjerningsmann.

Les mer

The New York Times måtte beklage at de ikke opplyste om at kvinnen som de har påstått ble utsatt for et seksuelt overgrep fra høyesterettsdommer Brett Kavanaugh for over tretti år siden, hverken husker hendelsen eller har villet la seg intervjue.

Les mer

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er svært bekymret over valgløftene fra Israels statsminister om annektering av okkuperte palestinske områder.

Les mer

Christian Tybring-Gjedde vil fjerne «liberalistisk» fra programmet og gjøre Frp til et nasjonalkonservativt parti.

Les mer

Det er ille nok at en «løs kanon» som Venstres Abid Raja dummer seg ut ved nærmest å kalle sine regjeringspartnere for nazister. Men virkelig ille blir det når partileder Trine Skei Grande presterer å støtte det groteske overtrampet. Har det rablet for hele partiledelsen?

Les mer

Lewis Hine (1874-1940) Sølvgelatinkopi i National Archives at College Park, Maryland, Still Picture Records Section, Special Media Archives Services Division. Little Lottie, a regular oyster shucker in Alabama Canning Co. She speaks no English. Note the condition of her shoes caused by standing on the rough shells so much. A common sight. Bayou La Batre, […]

Les mer

Å ta barn frå foreldra har barnevernet i Noreg gjort i mange år, som oftast for langt mindre forsøming enn oppvekst blant ekstremt valdelege terroristar. Haldningar er likevel ikkje biologisk arvelege, men ein  må ha i tankane at dei kan vere det sosialt.

Les mer

Når muslimer har søkt om å få bo i Norge, må vi tro at de ønsker å bo i et samfunn bygd på norske verdier. Da bør de legge fra seg verdier som kolliderer med våre, og ikke prøve å utvikle samfunnet vårt i islamsk retning. 

Les mer

Temaet fra Pink Panther er arrangert for mange ensembler, også kontrabasskvintett!

Les mer