Etter at også Høyre bestemte seg for å forlate regjeringen etter hentingen av IS-jihadisten, blir Venstre og KrF sittende igjen alene i regjeringen. Nå kan samtlige jihadister komme til Norge!

Les mer

Det har i senere tid vært rapportert om en rekke såkalt gjengrelaterte kriminalsaker i Oslo. Mye av dette foregår i områder nordøst og sørøst i byen. Nå sprer det seg til steder utenfor bygrensen, til innbyggernes fortvilelse. Hvor langt ut må man heretter flytte for å kjenne seg trygg?

Les mer

Et nytt virus som kan føre til alvorlig lungesykdom, smitter mellom mennesker, bekrefter kinesiske myndigheter. Nærmere 220 personer har fått påvist smitten.

Les mer

Den terrorsiktede kvinnen som ble varetektsfengslet mandag, er fortsatt sammen med barna sine på sykehus. Det opplyste PST på en pressekonferanse mandag ettermiddag.

Les mer

Politi og påtalemyndighet gjør seg selv til latter i gjengmiljøene, når Oslo tingrett tirsdag setter av syv uker i en straffesak relatert til et gjengoppgjør som fant sted i desember 2012. Leksen politi, påtalemyndighet og politikere ikke vil ta til seg er at slik bereder de grunnen for IS.

Les mer

PST har siktet to faste vitenskapelige ansatte ved NTNU for medvirkning til et datainnbrudd som kan ha gitt gjesteforskere fra Iran tilgang til informasjon som bidrar til framstilling av masseødeleggelsesvåpen. NTNU har ansatt en rekke forskere fra Iran og Kina, sier prorektor Bjarne Foss.

Les mer

Normløsheten sprer seg som en farsott. Nylig ​​fastslo en canadisk domstol at en 13 år gammel jente var gammel nok til å begynne med behandling av testosteron, til tross for farens innvendinger. Datteren ble sønn.

Les mer

Fremskrittspartiet vil følge eget partiprogram fremover, men vil samtidig opptre ryddig overfor regjeringen, sier nestleder Sylvi Listhaug.

Les mer

– En svekket regjering vil sitte på nåden til et forsmådd Frp. Det kan gi ytre høyre mer makt og ikke mindre, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Les mer

– Jeg tok oss inn i regjering, nå tar jeg oss ut av regjering. Vi får rett og slett ikke gjennomført nok av Frps politikk til at det er verdt å bli påført flere tap, sa Frp-lederen på en pressekonferanse mandag.

Les mer