For både og Twitter og Facebook har det kostet dyrt å utestenge president Donald Trump. Allerede er det snakk om milliardtap, og det kan være starten på en økonomisk nedtur de neppe hadde regnet med. 

Les mer

En stor politiaksjon pågår i Göteborg, der politiet mistenker at to personer er blitt skutt, melder svenske medier.

Les mer

Partiet Rødt ønsker å ha en forpliktende samarbeidsavtale dersom det blir et regjeringsskifte ved valget til høsten. Dermed kan en regjering ledet av Støre eller Vedum måtte danse etter kommunisters pipe. 

Les mer

I en kronikk i Washington Post skriver Hillary Clinton at det å reise riksrettssak mot Trump ikke er nok. Problemet er hvit supremasisme, hvit herrefolksmentalitet. Hvis amerikanerne fikk valget mellom «hvithet» og demokrati, valgte de «hvithet», hevder Hillary.

Les mer

Det store flertallet av Ap’s lokallag i Trøndelag freder partisjef Jonas Gahr Støre fram til valget. Man ser ikke at partiet har noen bedre kandidater.

Les mer

John Matze er administrerende direktør for Parler, som nylig ble blokkert fra internett av Big Tech-giganter som Google, Apple og Amazon fordi Parler ga plass til Donald Trump. Etter at hackere har offentliggjort hans adresse, tør han ikke lenger sove i sitt eget hjem.

Les mer

Den som tror at Big Tech nøyer seg med å stelle sin egen hage, må tro om igjen. Twitter har sitt eget «utenriksdepartement» og føler seg bemyndiget til å irettesette Uganda for ikke å respekterer ytringsfriheten på nett. Korreksen sier noe om Twitters ambisjoner både hjemme og ute.

Les mer

USAs visepresident Mike Pence sendte tirsdag kveld et brev til Nancy Pelosi (D) der han avviser å delta i Kongressens «politiske spill», ved å ta i bruk grunnlovstillegg 25 for å fjerne Donald Trump fra presidentembetet. Det ville sette «en forferdelig standard», skriver han i brevet. Men Pelosi fortsetter å snakke om «forrædersk aktivitet».

Les mer

Ansatte hos den kinesiske tech-giganten Huawei som er stasjonert i Europa  risikerer å miste jobben hvis de gifter seg med europeere.

Les mer

Lade-køer og kulde til tross, folk kjøper fortsatt batteribiler, helt uten filter. Elbilene får kortere og kortere rekkevidde, og et nytt batteri kan koste så mye som 280.000 kroner. Prisene på batteriråvarer stiger i takt med etterspørselen, men markedet vil snart få en bråstopp. Det er nemlig ikke råvarer nok i verden til å elektrifisere bilparken i England engang.

Les mer