Centern-leder Annie Lööf sier partiet ikke vil støtte en ny Löfven-regjering ledet av Social­demokraterna, som den siste uken har drøftet et mulig samarbeid med de borgerlige sentrums­partiene Liberalerna og Center­partiet. Nyvalg i Sverige rykker nærmere.

Les mer

Politisk korrekthet har en pris. Demografiske endringer har drevet vanlige mennesker ut av byene. Middelklassen har gentrifisert industriområder, mens innvandrere har overtatt arbeidernes områder. Legg til meningstvang, og du har grunnlaget for opprøret som har brutt ut i Frankrike.

Les mer

Emmanuel Macrons taushet har kostet ham politisk kapital, sier både medier og politikere. Mandag kveld taler han til nasjonen. Også økonomisk har protestene vært kostbare.

Les mer

Tallet på angrep med håndgranater har økt kraftig i Sverige de siste åtte årene, melder SVT. Det er registrert 116 hendelser, med to drepte og ni skadde.

Les mer

Klimaeksperter forteller at de advarte franske parlamentarikere mot å vedta klimaskatter uten nøye konsultasjon og forberedelse. Men parlamentarikerne ville ikke lytte.

Les mer

I 2017 var fødselsraten i Norge rekordlav, med forventet antall barn per kvinne på 1,62. Fødselsraten fortsatte å falle i de tre første kvartalene i år.

Les mer

«Det är allvar nu» skriver politisk redaktør i Dagens Industri PM Nilsson. Den organiserte kriminaliteten truer nå hele det svenske systemet. Det er nesten krig.

Les mer

Et sterkt EU må bygge på stater som er stolte av sin historie, identitet og kultur, sier Ungarns utenriks­minister Péter Szijjártó rett før Marrakesh-møtet. Forstår Europas gamle høyreside det snart? Ukontrollert illegal innvandring kan destabilisere ankomst­landene, mener Szijjártó.

Les mer

Statsminister Charles Michel fikk et ultimatum fra koalisjonspartner Ny flamsk allianse (N-VA) på lørdag: Reis til Marrakesh og du regjerer uten oss.

Les mer

Syv mennesker, deriblant en høygravid kvinne, ble skutt og såret da to personer i en palestinsk bil skjøt mot en gruppe mennesker som ventet på bussen ved byen Ofra, nord for Jerusalem. Den gravide kvinnens tilstand beskrives som alvorlig. Samtlige terrorofre er fraktet til sykehus i Jerusalem. Ifølge Jerusalem Post greide legene å redde livet […]

Les mer