En mann ble skadet da flere tenåringer barket sammen på Furuset i Oslo tirsdag kveld. Dagen før ble en annen ung mann knivstukket samme sted.

Les mer

Adèle Söderberg (1880-1916) Postkort (ikke senere enn 1916) Den hellige Lucia av Syrakus (Sicilia) ble født den 13. desember 283, og led martyrdøden under keiser Diocletian i 304. Etter den julianske kalender falt hennes fødselsdag sammen med vintersolverv, og ble også en lysfest. Hun er skytshelgen spesielt for blinde, ettersom hun i følge legenden selv […]

Les mer

Folk som bor ved et senter for registrering av asylsøkere midt i Paris, varsler at de vil sultestreike hvis det ikke blir slutt på asylantenes overnatting langs fortauene på stedet.

Les mer

Svensk påtalemyndighet begjærte tirsdag to pågrepne etter synagogeangrepet i Göteborg varetektsfengslet.

Les mer

NATO har forlenget Jens Stoltenbergs periode som generalsekretær med to år. – Jeg ser fram til å fortsette arbeidet med å styrke alliansen, sier Stoltenberg.

Les mer

Sylvi Listhaug avviser at politisk spill og trenering ligger bak den lange tiden det har tatt å få iverksatt Stortingets vedtak om «oktoberbarna».

Les mer

«I løpet av de siste månedene har det tegnet seg et bilde av at innvandrerungdom fra Oslo øst reiser rundt på Østlandet i aktiv søken etter etnisk norsk ungdom som de kan jakte på, true og banke opp», skriver Maria Zähler hos Resett.

Les mer

Universitetet i Oslo ber en studine om unnskyldning etter at en eksamensvakt bad henne ta av hijaben for å sjekke om hun jukset med hodetelefoner, hvilket fikk henne til å gråte. Vakten pisket seg selv verbalt etterpå. Universitas

Les mer

En rumensk tyveribande av «kjente for tysk politi» er avslørt etter å ha blitt oppdaget med tyvegods og en liste med navn på virksomheter de skulle stjele fra på Sør- og Østlandet. NRK

Les mer

Det detter stadig flere skjeletter ut av Obama-Hillary-skapet: I Justisdepartementet og FBI har ansatte drevet sammensvergelse mot Trump.

Les mer