Kinesisk-eide Volvo Cars tilbakekaller over to millioner biler på grunn av en feil med fester til sikkerhetsbeltet. Tilbakekallelsen rammer vel 84.000 bileiere i Norge og over 400.000 i Sverige, og kommer en mnd før tiårsjubileet for det kinesiske oppkjøpet.

Les mer

«Miljöpartiet de gröna» er i krise. Fra å være en stigende stjerne i svensk politikk, er de i ferd med å falle helt sammen. Kan det være et varsel om utviklingen også i norsk politikk? Det er ikke sikkert så mange vil gråte over det. 

Les mer

Det blir innført et krav om at alle svenske leger og sykepleiere skal bli testet to ganger før de får lov til å jobbe i Norge.

Les mer

Amerikanske tollmyndigheter har beslaglagt deler til 10.800 angrepsvåpen, sendt fra Shenzen i Kina til en mottaker i Florida. Forsendelsen var merket som stålrørs-prøver. Det siste året har det skjedd en enorm økning i slike forsøk på våpensmugling fra Kina.

Les mer

Politiet offentliggjorde onsdag en video av en mann som beveget seg nær Sloraveien dagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant. De ønsker kontakt med mannen.

Les mer

Flere kvinner som ble utsatt for overgrep og trakassering av filmmogulen Harvey Weinstein, er tilkjent 19 millioner dollar i erstatning i et gruppesøksmål.

Les mer

De som tror at det som skjer i USA ikke handler om Europa, tar feil. Den galskapen som raser i USA kommer hit. Det politiske sentrum i norsk politikk opererer synkront med den amerikanske venstresiden. Alt mediene gjør er gearet mot å holde befolkningen i age og demonisere Trump, slik at de ikke skal oppdage at det er han som er garanten for et trygt og sikkert samfunn.

Les mer

Politiet i Hongkong sier at de har gjort de første pågripelsene i forbindelse med den nye omstridte sikkerhetsloven som Kina har vedtatt for territoriet. Minst 30 er arrestert.

Les mer

Den nye sikkerhetsloven for Hongkong er den viktigste utviklingen siden byen ble tilbakeført til Kina i 1997, sier Hongkongs leder Carrie Lam. Uttalelsen kommer etter at USA har trukket tilbake Hongkong særskilte handelsstatus og truer med flere tiltak.

Les mer

Forsvarskomiteen i Senatet har stemt ja til navneendring på ti militærbaser oppkalt etter Sørstatsgeneraler. Trump varsler at han vil nedlegge veto hvis loven kommer på hans bord.

Les mer