Donald Trump varsler fortsatt amerikansk engasjement i Afghanistan. Det satt langt inne. Krigen har vart i 16 år, den lengste noensinne, og det er ingen tegn til avslutning.

Les mer

Også arbeidsminister Anniken Hauglie (H) engasjerer seg i saken om Faten og NRK. I et innlegg på Facebook tirsdag skriver Hauglie at vi bør «heie frem» Faten.

Les mer

Integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sier det er uakseptabelt å trakassere jenter som bruker hijab, men fastholder at plagget er «kvinneundertrykkende».

Les mer

Trine Eilertsen fortsetter Aftenpostens promotering av hijabkledte unge kvinner som jevnlig slipper til på avisens SiD sider og får kalle de som er kritiske mot tildekning av kvinner for fordomsfulle, intolerante, hatefulle og til og med rasister.

Les mer

Med videoforbindelse mellom sykehuset og domstolen erkjenner marokkaneren som er siktet for knivangrepet i Åbo, straffskyld. Både han og tre andre pågrepne i saken er også siktet for terror.

Les mer

I over halvparten av sakene UDI kontrollerte i fjor, var kontrollen av Syria-flyktninger for dårlig. Det går fram av en intern UDI-rapport, skriver Minerva. Ifølge Utlendingsdirektoratets (UDI) egen granskning sviktet det da de skulle behandle de mange asylsøknadene fra Syria-flyktninger i fjor. Det viser en rapport som ble sendt departementet i vinter, men som tidligere […]

Les mer

Aftenpostens Trine Eilertsen blåser seg opp og gjør forsvaret av Faten som programleder i NRK til et spørsmål om demokratisk sinnelag. Forsøket faller stendødt til marken. Barcelona veier tyngre.

Les mer

Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) vil gjøre det lettere å utvise psykisk syke personer som har begått alvorlig kriminalitet i Norge.

Les mer

I over ett år overvåket Libanon brødrene som er mistenkte for å ha planlagt et terrorangrep på et fly mellom Sydney og Abu Dhabi.

Les mer

Det siste året har Norge mottatt 0,3 prosent av asylsøkerne i Europa. For åtte år siden var andelen 5,8 prosent.

Les mer