Det brant i tre biler på Alna i Oslo natt til mandag. Brannvesenet har slokket flammene, og én av bilene er helt utbrent. Politiet antar at brannen er påsatt.

Les mer

Nettavisens NJ-journalister ber norske jøder om unnskyldning for artisten Kavehs rasistiske uttalelse om jøder! Uttalelsen hans er rasistisk, ja nærmest sjikane!

Les mer

Ingebrigt Steen Jensen leker Martin Luther og slår opp ti teser på «kirkedøra» utenfor Aps kontorer på Youngstorget. Hva skal vel Ap med fiender, når de har venner som Steen Jensen?

Les mer

Sean Hannity ble igjen i Singapore for å kunne vie Horowitz-rapporten full oppmerksomhet. Det var kjent at den ville bli offentliggjort torsdag 14. Horowtiz skrev at de ikke fant politisk styring av etterforskning, og liberale medier var fornøyd og lot rapporten ligge. Men det er ikke det som står i rapporten. Den er full av […]

Les mer

15. juni var det 175 år siden Edvard Grieg, Norges utvilsomt største komponist, ble født. All ære til NRK som produserte og sendte 30 timers sammenhengende konsert med mer enn 600 medvirkende musikere.

Les mer

Sverigedemokraternas leder, Jimmie Åkesson, sier til Dagens industi (Di) at han vil ha en ny avstemning om EU-medlemskapet i neste mandatperiode etter valget til høsten. Han sier at det ikke er noen som har kontroll på noe som helst i EU, at det er fullt av korrupsjon og at svenskene betaler utrolig mye penger for å få […]

Les mer

I Knesset fremmes en lov som vil gjøre det straffbart for NGO’er å filme eller fotografere israaelske soldater på en måte som skader landes omdømme og svekker soldatenes moral.

Les mer

Sylvi Listhaug er gjenstand for en hets i norske medier som er uten sidestykke. Kun Donald Trump utsettes for den samme hetsen dag ut og dag inn. Men han bor ikke i Norge.

Les mer

Kripos er koblet inn etter at en åtte år gammel gutt ble utsatt for et seksuelt overgrep i Solbergelva i Nedre Eiker i Buskerud torsdag ettermiddag.

Les mer

Avtrykk av segl i Magistratens (byens administrasjon fra 1661 til 1922) arkiv fra midten av 1800-tallet. Som vi tidligere har vært inne på, har Oslo strengt tatt ikke noe «byvåpen». Men byen har hatt sitt eget segl, det tidligst påviste er fra 1300-tallet. Oslo-patrioter vil uten videre dra kjensel på motivet. St. Hallvard med glorie, […]

Les mer