Joe Biden vil debattere mot Donald Trump i september som planlagt, har hans rådgivere sagt. De trosser dermed oppfordringene om at presidenten bør trekke seg fra valgkampen.

Etter hans dårlige opptreden i torsdagens TV-debatt gikk det demokratiske partiet inn i panikkmodus, og partiets donorer vendte seg mot Biden, skriver The Telegraph.

– Vi er så f—-d, sa en demokratisk strateg i en av valgkampstatene.

– Han har et fantastisk materiale. Han kan bare ikke levere en eneste linje.

Demokratene kan ta en tretrinns politisk prosess for å erstatte Biden med en alternativ kandidat på 2024-listen, skisserte toppredaktører i Politico i februar.

Ifølge Politicos Charlie Mahtesian, seniorredaktør for politikk, og Steven Shepard, seniorredaktør for valgkamp og valg og sjefsanalytiker for meningsmålinger, inkluderer den tretrinns politiske prosessen ikke en «hvit ridderkandidat som kommer sent på banen» på grunn av innleveringsfrister.

Fristene for primærvalgtilgang gikk allerede ut i vår.

Den politiske prosessen for å erstatte Biden inkluderer, ifølge Politico:

  • Biden må frivillig tre til side før Demokratenes landsmøte
  • Delegatene nominerer en ny kandidat på konventet
  • Knytte løse tråder

Kanskje det er Jill Biden som må gripe inn, og hun kan dermed avgjøre hvem som blir USAs neste president. For hvis Biden blir Demokratenes kandidat, så har han allerede tapt.

Men Jill virket meget imponert over ektemannens opptreden, siden han ifølge henne klarte å «svare på alle spørsmål».

Det blir mer utfordrende for Trump i en valgkamp mot Michelle Obama eller Gavin Newsom, som er de som oftest nevner som løsningen på problemet.

Selv om mange konservative mener Newsom har rasert hele California, så vil han trolig få 100 prosent støtte fra regimemediene. Det samme gjelder Obama.

Mens selv CNN og New York Times (og mange) har nå innsett at en ny periode med Biden neppe er en god nyhet for USA.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.