Leserne har ikke kunnet unngå å legge merke til at Documents forside nå ligner svært meget på de andre medienes. Forklaringen er enkel: Penger. Document har vært tilbakeholden med annonser, men vi må dekke inn at vi nå bruker mer penger.

Vi merker også at kronene sitter lenger inne hos en del av leserne. Det kjenner vi godt til fra egen privatøkonomi. Derfor skyskraperannonser på sidene.

La meg berolige: Ingenting er hogd i sten. Vi evaluerer inntekter opp mot genanse. Ingenting er konkludert.

Moderatorer

Document har klart å holde kommentarfeltet oppe ved hjelp av frivillige. Vi vil gjerne fortsette slik. Det sier seg at det over tid vil være en viss utskiftning. Nå har to bedt seg entlediget og Christian Skaug spør om det kanskje finnes to der ute som kan tenke seg å moderere kommentarfeltet noen timer i uken. Det er ikke all verden. Men vi setter pris på stabilitet og pålitelighet. Den eller de som melder seg vil vite at det handler om godt skjønn. Det er en fordel å ha lest oss over tid.

Den interesserte kan gå rett til Christian Skaug på hans protonmail:

cskaug@protonmail.com

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.