FBI bruker et bilde av to unge hvite damer for å illustrere det enorme problemet med organisert butikktyveri i USA. Tidligere spesialagent Thomas Baker sier at innlegget på X er et vedvarende eksempel på woke-kulturen i FBI.

I går publiserte FBI informasjon om hva de gjør for å bekjempe organisert butikktyveri på føderalt nivå for å beskytte kunder over hele landet.

Byrået skriver at høyere priser, farlige produkter og nedleggelse av virksomheter er bare noen av de negative virkningene Organized Retail Theft har på vanlige amerikanere.

Kritikken lot ikke vente på seg og vi vet alle hvorfor. Vi har alle sett de forferdelige videoene som viser flere titalls personer, ofte tildekket som stormer butikker, angriper ansatte, knuser det de kan knuse og stjeler det de klarer å få med seg.

Klikker vi på FBIs link, får vi en undervisning i hva organisert butikktyveri er og nok et bilde som er så langt fra virkeligheten som det går an å bli.

FBIs tweet har over 7000 kommentarer og under 1000 likes. Ingen av kommentarene er positive.

Det er ikke bare bildene som vekker avsky, men også at hverken FBI eller myndighetene i storbyer som Los Angeles, New York City og Washington D.C. har tatt tak i problemet eller straffeforfulgt gjerningsmennene.

TV-vert Leland Vittert i News Nation diskuterer saken med tidligere FBI-spesialagent Thomas Baker som sier at innlegget på X er et vedvarende eksempel på woke-kulturen i FBI.

Baker har skrevet boken «The Fall of the FBI- How Once a Great Agency Became a Treath to Democracy.»

Hvordan skal FBI fange kriminelle hvis de er redde for å publisere bilder av dem på Twitter, spør Leland? Baker sier woke FBI begynte under Robert Mueller og fortsatte under Jeffery Comey.

Baker nevner også hvordan FBI går etter katolikker og da han jobbet i FBI fulgte de grunnloven.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.