En mann fra Utah som skal ha framsatt trusler mot Joe Biden, ble skutt og drept av FBI-agenter bare timer før presidenten skulle lande i delstaten. Det er foreløpig ukjent om den drepte var bevæpnet.

Spesialagenter var kommet til mannens bolig for å pågripe ham da skytingen skjedde klokka 6.15 onsdag morgen lokal tid, opplyser FBI i en uttalelse.

Mandag la mannen ut et innlegg i sosiale medier der det sto at han hadde hørt at Biden skulle komme til Utah, og at han planlagt å finne fram kamuflasjeutstyr og tørke støvet av et skarpskyttergevær av typen M24. (NTB)

FBI nekter å identifisere personen som er drept, melder Washington Post. Men FBI-agenter var ute etter å arrestere en innbygger i Provo, Utah som navngis som Craig D. Robertson, som skal ha kommet med trusler mot Biden online.

Robertson skal blant annet ha skrevet på Facebook:

THE TIME IS RIGHT FOR A PRESIDENTIAL ASSASSINATION OR TWO. FIRST JOE THEN KAMALA!!!

Som man kan se så er det forstyrrende innlegget nesten et år gammelt. Det er ukjent om den drepte hadde våpen da han ble skutt og drept av FBI.

Robertson skal dog ha kommet med et nytt innlegg mandag, som nevnt ovenfor. Han skal også ha kommet med trusler mot Manhattans distriktsadvokat Alvin Bragg (D). Bragg er en omstridt distriktsadvokat som er en av mange som anklages for å være plassert i setet ved hjelp av økonomisk støtte fra George Soros.

FBI oppdaget dessuten under overvåkning Robertson iført en caps med TRUMP brodert inn på fronten, uten at det er så lett å forstå hvorfor dette nevnes i en slik sak.

Truslene Robertson har kommet med er selvsagt ikke beskyttet av ytringsfriheten, og de er nok straffbare, selv i USA. Men det er ikke dødsstraff for ulovlige ytringer.

Craig Robertson var 75 år gammel, ifølge The Gateway Pundit. FBI tok truslene på alvor, tross mannens alder.

Robertson var en veteran fra U.S. Air Force, skriver New York Post.

Hvis han var bevæpnet da han ble skutt og drept vil nok aksjonen til FBI bli akseptert. Hvis han ikke var bevæpnet, vil saken stille seg helt annerledes.

Inntil videre er dette informasjon vi ikke har.

Les også:

New York Post: – For en bakvendt verden New York City har blitt

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.