Det sies at Obama-paret har en plan om å lansere Michelle som Demokratenes kandidat til våren og at forberedelsene allerede er i gang: Styrtrike donorer er med på laget. Pengene ruller inn. Da vil Obamas sikte mot en fjerde periode, for i realiteten er det Barack Hussein som har vært makten bak tronen under Biden.

Michelle skal ha fortalt en gruppe CEOs – ledere for store selskaper – i New York i 2022 at hun kommer til å stille. Problemet blir å manøvrere Biden slik at han går frivillig. Men Obamas har en plan.

Around May, Biden announces he’s not running (even mentally). The so-called plot is that come the August convention, ­Michelle gets nominated.

Next step, Hunter’s father — the temp — drops out just before that convention.

For now, he still play-acts like he’s a real candidate.

Barack jobber med donorene, Michelle sier i et intervju at hun er»terrified»ved tanken på hva som kan skje ved valget. Hun sier de kan miste kontrollen. De vet ikke hva folk kan finne på. Dette er slike uttalelser som provoserer Trump-velgere.

Obamas er blitt representanter for en privilegert elite, en ny adel som ikke har noe problem med å sende de lavere klassen ned i fattigdom og kamp for tilværelsen. Obamas og deres venner tjener på det.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.