Michelle Obama taler under Obama Foundation Democracy Forum i Chacago den 3. november 2023. Foto: Tyler Pasciak LaRiviere / Chicago Sun-Times via AP / NTB.

Der har lenge vært spekulert på hvem som egentlig kontrollerer Joe Biden, som tydeligvis lenge har vært for senil til å styre USA, og mange har pekt på tidligere president Barack Obama som mannen som trekker i trådene. Og når det nå snart vil vise seg at Demokratene må oppgi å utpeke Biden som president­kandidat, hvem skal de peke på i stedet? Mye tyder på at det blir Obamas kone, Michelle Obama, som kunne sikre Barack åtte år til som de facto president.

Hvis Bidens dukkeførere har hatt planer om å eliminere ham, gir de siste dagenes begivenheter god mening. Justis­departementets spesial­etter­forsker Robert Hur utsender en aldeles tilintet­gjørende rapport, som dokumenterer at Biden er rundt på gulvet og så kognitivt redusert at han er ute av stand til å ivareta president­jobben. Det blir signalet til at tidligere Biden-tro og Demokrat-vennlige medier plutselig begynner å stille ubehagelige spørsmål og dermed i realiteten trekker teppet vekk under den gamle mannen.

Og for å gjøre saken enda verre har noen åpenbart fått Biden til å kaste seg ut i en presse­konferanse, som han ellers aldri holder fordi han ikke kan svare på spørsmål. Presse­konferansen hvor Biden skulle bevise at det ikke feiler hukommelsen hans noen ting, ble en katastrofe, idet presidenten i sedvanlig stil avsluttet med å forveksle Egypt og Mexico.

Man kan bare ha medlidenhet med en mentalt svekket mann som ifølge den tidligere Republikanske presidentkandidaten Vivek Ramaswamy er blitt lokket i en felle. Politikk er en skitten disiplin.

I egenskap av å være kvinne og svart kan Michelle Obama vise seg å bli Demokratenes ideelle kandidat. Hun sier alt det riktige og vil ha nesten alle medier, storkapitalen, det administrative føderale byråkratiet og den vestlige opinionen i ryggen.

Donald Trump vil få store vanskelig­heter med å slå henne. Hvis han angriper henne for å være globalistenes, krigsmakernes og den herskende klassens marionett, vil han bli beskyldt for rasisme, siden hvite menn ikke kan tillate seg å gå i rette med svarte kvinner.

Slik kan USAs dødsdans mot tredje­verden­status fortsette til den bitre slutt.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.