Det har vært øredøvende stille fra Barack Obama og Hillary Clinton om terrorangrepene mot Israel. Et googlesøk gir ingen resultater, men en sjekk på X viser at ingen av dem har kommentert krigen på plattformen hvor de har millioner av følgere. Mange spør hvorfor de ikke støtter Israel og fordømmer terrorisme.

På samme dag som terrorangrepene ble kjent publiserte Obama en Breaking News-tweet fra Nobelkomitéen om at Narges Mohammadi har blitt tildelt fredsprisen.

Den tidligere presidenten har 131 millioner følgere. Hva om du tvitret om angrepene på Israel sier Ultra MAGA Joyce Day.

Michelle Obama minner sine 22 millioner følgere om å sørge for at de er registrert og klar til å stemme! Bruk noen minutter på å sjekke valgregistreringen deres sier hun samme dag som jøder blir slaktet i Israel.

Jeg la merke til at du ikke støtter Israel og fordømmer terrorisme, skriver Colette Harrington. Hvorfor ikke Michelle? Planlegger du å bruke en burka for å vise din støtte?

Hillary Clinton som nettopp sa at MAGA må deprogrammeres og som gir halve Amerika mareritt hver gang hun dukker opp på skjermen har heller ikke støttet Israel og fordømt terrorisme. Bidenomics er bra for arbeidere, det er bra for middelklassen, og det er bra for Amerika, skriver en sinnsforvirret Hillary.

Du har blitt utvalgt til omskolering, skriver J Hans.

Bill Clinton har heller ikke fordømt terrorangrepene mot Israel og han siste tweet er en bursdagshilsen til Jimmy Carter, tidligere president og peanøttbonde. Evan Dyer minner oss om å følge fakta om Bill, Donald, og Jeffrey.

President Biden skuffer ikke og la ut en tweet etter å ha våknet til kaos ca. åtte timer etter angrepene. Der er ikke alle som er like begeistret og Oluchi Photographer skrive at det var du som nettopp finansierte det ved å frigjøre 6 milliarder dollar til Iran!!!

Vi tar forbehold om at de kan ha kommentert om krigen i Israel, men så langt har det ikke vært nevnt i landsomfattende medier.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.