Redaktøren i Jewish Chronicle og flere på sosiale medier beskylder Biden-administrasjonen for å ha spilt en rolle i angrepene mot Israel etter å ha gitt Iran tilgang til 6 milliarder dollar i frosne midler.

De mener det er en direkte forbindelse mellom USAs avtale med Iran, som finansierer og støtter Hamas, og krever ødeleggelse av Israel.

Brendan Cole skrive om saken i Newsweek.

Redaktør i The Jewish Chronicle, Jake Wallis Simons skrev på X at i tillegg til å være en svikt i israelsk etterretning, var angrepet på lørdag knyttet til USAs Iran-politikk. Han skriver blant annet:

Hamas blir finansiert og utrustet av Teheran, som er muliggjort av USA de siste månedene, ettersom milliarder av dollar har strømmet inn i regimets kasser.

I tillegg til dette håndheves ikke lenger oljesanksjoner strengt. Iran produserer nå opptil 2 millioner fat om dagen mens Biden lukker øynene, mange av disse eksporteres til Kina som hamstrer olje. Pengene øker Irans evne til å undergrave, dominere og blande seg borti regionen … de grufulle resultatene vi ser i Israel akkurat nå.

Journalist Amy Mek skriver at vi kan takke Biden for det som skjer i Israel. Iran bruker de 6 milliardene han nettopp ga dem. ;

Laura Loomer skrev tidligere på Twitter at angrepet som vi ser utfolde seg i Israel, blir finansiert av Joe Biden og Det demokratiske partiet. Her har hun en tidslinje som hun sier beviser at USA-Irans utenrikspolitikk er direkte skyld i Hamas’ angrep  på Israel.


Jeg er sikker på at det faktum at Joe Biden ga 6.000.000.000 dollar til Iran ikke hadde noe å gjøre med at Hamas erklærte krig mot Israel på sabbaten, skrev Afshine Emrani, og legger til at dette ville aldri har skjedd hvis Trump var president.


Den konservative kommentatoren Vince Mansfield vil at republikanerne i Representantenes hus åpner en etterforskning av hvordan de seks milliarder dollarene Joe Biden nettopp ble sendt til Iran ble fordelt. Nærmere bestemt, gikk noe av det til Hamas før dette siste angrepet på Israel?

Conservative commentator Vince Mansfield posted: – I would like to see the Republicans in the US House open an investigation into how that $6 billion Joe Biden just sent to Iran was distributed. Specifically, did any of it go to Hamas before this latest attack on Israel?

Bryan E. Leib, administrerende direktør for gruppen CASEPAC (Combating Antisemitism Everywhere!) skrev at blodet som utspiller seg i Israel akkurat nå er et direkte resultat av det som skjer når Joe Biden oppmuntrer Iran. Hamas ville ikke være i stand til å være i drift hvis ikke for $$ fra Teheran.

Bryan E. Leib, executive director of the group CASEPAC (Combating Antisemitism Everywhere!), wrote that «the carnage that’s unfolding in #Israel right now is a direct result of what happens when Joe Biden emboldens Iran. #Hamas would not be able to be operate if not for the $$ from Tehran.»

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.