Joe Biden og hans team har tydeligvis aldri hørt uttrykket: «There is a time and a place for everything.» Noen ganger er det ting som ikke er passende å gjøre i en bestemt situasjon – som å se på klokken når 11 soldater kommer hjem fra Afghanistan i kister dekket med det amerikanske flagget.

Det samme kan sies om å holde en grillfest i Det hvite hus samme dag som Israel offisielt erklærer krig mot Hamas, jøder slaktes på de mest brutale vis og amerikanere er holdt som gisler av islamske terrorister på nivå med IS.

Den «empatiske» presidenten og ordinære Joe som skulle samle nasjonen har gjort alt annet. Gang etter gang har han vist oss hans mangel på empati for mannen og kvinnen i gata.

Mens vi vanlige folk som ikke kan la være å se på videoopptak fra den grufulle krigen i Israel, går til sengs med tungt hjerte og tanker om at finnes det er helvete, er det på denne jord – holder altså mannen i verdens mektigste stilling en grillfest for sine ansatte.

I en pressemelding fra Det hvite hus rapporterte journalist Brian Bennett søndag at president Joe Biden og førstedame Jill Biden var vertskap for en grillfest for ansatte som jobber i residensen i Det hvite hus. Deres familier var også invitert og festen ble holdt i Rose Garden med et live band.

Kritikken lot ikke vente på seg og folk er forbanna. Senator Josh Hawley skriver at mens Hamas holder amerikanere gissel, nyter Joe Biden en piknik med et live band.

Dette er faen meg irriterende, skriver Stephen Miller:

Amerikanere er døde og holdes som gisler. Biden er på grillfest og Blinken trygler Tyrkia om å fortelle Israel om å trekke seg. Jeg har aldri sett noe lignende.

Miller skriver videre:

Biden har vært en historisk katastrofe på hver eneste front når det gjelder utenrikspolitikken, slik flere eksperter spådde. Men kanskje ble det forventet at han skulle oppføre seg som om han i det minste brydde seg, til tross for sin inkompetanse. I stedet behandler han utenrikspolitikken som sitt syvende barnebarn.

Flere tusen har kommentert og de er ikke nådige i sin kritikk:

Biden eier ikke moralsk kompass.

Søsteren min har bursdag i morgen. Omtrent 15 av oss skulle samles for å feire. Vi ble alle enige om å utsette middagen til et senere tidspunkt. Ingen var i humør til å feste.

Helt utrolig … verste president NOENSINNE…!!!!!!

Dan J. er SINT og han er forbanna og føler alt Terrence Williams sier. – Vi byttet sterkt verdenslederskap for denne ryggradsløse blekkspruten som er helt ute av sitt element. Ha det gøy på grillparty i Det hvite hus, Joe, mens amerikanerne sørger over døden til familie og venner i hendene på Hamas:

I feel everything this man is saying. I am ANGRY, I am PISSED! We traded strong world leadership for this spineless squid who is completely out of his element. Have fun at your White House BBQ, Joe, while Americans mourn the deaths of family and friends at the hands of Hamas.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.