Femti prosent ville stemme på rivalen Wesley Bell hvis valget ble hold i dag. Bell skulle utfordre senator Josh Hawley men byttet løp da han møtte velgere som avviser Cori Bushs radikale politikk, spesielt angående Israel og «defund the police.»

En ny meningsmåling fra GOP-firmaet Remington Research antyder at Squad-medlem og representant i Huset, Cori Bush, kan tape stort i sommerens demokratiske primærvalg den 6. august.

Bush tapte med 22 prosentpoeng mot rivalen Wesley Bell, skriver New York Post. 

Undersøkelsen spurte respondentene hvem de ville stemme på hvis primærvalget ble holdt i dag: statsadvokat Wesley Bell, Missouri senator Maria Chapelle-Nadal eller Cori Bush.

Halvparten av de spurte sa Bell, 28 prosent sa Bush, og fire prosent sa Nadal. Atten prosent sa at de ikke var sikre. Selv om det bare var 491 respondenter i undersøkelsen, er resultatene sterke, skriver NYP.

Det er et stort rødt flagg for venstrevridde lovgivere fra The Squad, skrev Josh Kraushar, sjefredaktør for Jewish Insider, på X.

– Disse dataene er nok et eksempel på hvorfor det er en kontraproduktiv strategi for Biden å gi etter for venstreradikalismen mot Israel i Det demokratiske partiet.

Bush har vært en av de skarpeste kritikerne av den israelske regjeringen i Kongressen og en vokal talsmann for Palestina og en våpenhvile i krigen.

Selv om hun har fått tilbakeslag for sine uttalelser fra sitt eget kongressdistrikt i Missouri som inkluderer St. Louis og flere forsteder, har hun ikke gitt seg.

Vinneren av det demokratiske primærvalget vil være en overveldende favoritt til å vinne valget i november fordi distriktet er solid demokratisk og omtrent 50 prosent av velgerne er svarte.

Wesley Bell Stands with Israel.

Demokraten Wesley Bell er aktor i fylket St. Louis County og hadde planer om å utfordre den republikanske senatoren Josh Hawley til høsten.

Men etter at han møtte velgere som tok et oppgjør med Cory Bush progressive politikk, droppet han kampanjen for å utfordre representanten i stedet.

Det var viktigere, uttalte han i oktober, og hennes syn på Israel var en viktig faktor.

Vi må stå sammen med våre allierte, og Israel har alltid vært en alliert av USA, sier han i denne videoen. Bell støtter heller ikke defund the police, noe Bush gjør.

‘Nothing personal’ – Wesley Bell to challenge Cori Bush for House seat.

Meningsmålingen undersøkte også de demokratiske velgernes syn på krigen i Midtøsten, og spurte hvem de hadde mest sympati med, israelerne eller palestinerne, skriver The Hill.

Et flertall av respondentene – 44 prosent – sa at de ikke var sikre, mens 35 prosent sa at de var mer sympatiske med israelerne. Bare 21 prosent sa at de var mer sympatiske med palestinerne.

The poll also surveyed the likely Democratic voters’ views on “the war in the Middle East,” asking whether respondents are more sympathetic to the Israelis or more sympathetic to the Palestinians.

A plurality of respondents — 44 percent — said they were “not sure,” while 35 percent said they were more sympathetic to the Israelis, and only 21 percent.

Ifølge Wikipedia er Cori Anika Bush sykepleier, Black Lives Matter-aktivist og demokratisk politiker. Hun ble valgt inn i Kongressen i 2020 og den første svarte kvinnen som representerer Missouri i Representantenes hus.

Bush har en progressiv agenda, på venstresida i Det demokratiske partiet. Hun er medlem av organisasjonen Democratic Socialists of America.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.