I går ble kroppskameraet til politibetjent Zach Robinson som skjøt og drepte syreren Muhamad Barakat i Fargo publisert. Samme dag avdekker New York Post at medlemmer av den radikale Squad-gjengen i Kongressen som støtter defund the police bruker millioner på private sikkerhetstjenester. Kroppskameraet forteller mer enn tusen ord – og viser hvor avskyelige de som vil avskaffe politiet er.

The Squad som har vært de største forkjempere og høyeste stemmene for defund the police – ta fra politiet penger og støtte – har nå vokst til åtte medlemmer.

Disse progressive venstrevridde aktivitetene trenger ikke å bekymre seg om hva som skjer hvis de skulle komme i nød og trenger politiet.

I motsetning til fattige amerikanere og middelklassen fra alle raser som er de store taperne når de mister politiets beskyttelse, har Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) og resten av den foraktelige gruppen råd til private sikkerhetsselskaper.

Det er snakk om millioner for de eier ikke skam.

New York Post har avdekket at antipoliti-lovgiverne har til sammen brukt mer enn 1,2 millioner dollar i kampanjemidler på privat sikkerhet siden de ble valgt inn i Kongressen – mer enn 12 millioner kroner.

Alle pengene ble brukt etter mai 2020 da USA og resten av verden opplevde demonstrasjoner og oppfordringer til defund the police.

Representant Cori Bush har brukt mest med over 730 000 dollar og AOC tar andreplassen med $272 000 inkludert sikkerhetsoppgraderinger på distriktskontorene hennes. På tredjeplass er Ilhan Omar som har brukt $125 683 siden hun tiltrådte i 2019.

NYP har også avdekket at Cori Bushs hyret St. Louis-baserte Peace Security, et pro-våpen, høyreorientert privat sikkerhetsfirma for 380 947 dollar til tross for den demokratiske sosialistens budskap mot våpenkampanjen.

Bush betalte også militærveteranen Cortney Merrits, som hun giftet seg med i februar, 75 000 dollar for privat sikkerhetsarbeid. Kongresskvinnen mottok en klage fra den føderale valgkommisjonen i mars da hun betalte Merrits for sikkerhet selv om han ikke hadde den nødvendige lisensen.

– Bush was slapped with a Federal Election Commission complaint in March after it was revealed her campaign paid her now-husband to provide security — even though he didn’t have the required license.

Bush hyret sin mangeårige kjæreste mindre enn to uker før hennes bil, som var tom, ble skutt på i St, Louis i januar 2022.

New York Post skriver at AOC erklærte i et CBS-intervju fra 2021 at hun er forkjemper for defund the police, men trenger selv privat sikkerhet fordi hun ble utsatt for drapstrusler.

Som alle medlemmer av kongressen, mottar de separat en sikkerhetsdetalj fra US Capitol Police, som er betalt av skattebetalere.

Zach Smith, en juridisk stipendiat ved den konservative gruppen Heritage Foundation, kalte sikkerhetsutgiftene utrolig hyklerske med tanke på at Squad-medlemmene har vært i spissen for defund the police-bevegelsen. Smith sier at bevegelsen har ført til økning i kriminalitet i hele landet og i deres egne distrikter:

– Zach Smith, a legal fellow at the Conservative group Heritage Foundation, called the security spending “incredibly hypocritical” considering squad members “have been at the forefront of the defund the police movement,” which he believes has spurred crime increases in their own districts and nationwide.

Smith sier at Cori Bush, AOC og alle andre medlemmer fortjener å være trygge i sine hjem og lokalsamfunn – men det gjør alle andre også.  Deres velgere og kvinnen og mannen i gata som må stole på politiet eller deres rettigheter til å bære skytevåpen under second amendment. Rettigheter som radikale Squad er imot.

En video fra et kroppskamera som sier mer enn tusen ord

Foto: City of Fargo.

I forrige måned skrev Document flere innlegg om Mohamad Barakat fra Syria som åpnet ild mot politiet etter en trafikkulykke i Fargo, Nord-Dakota. Barakat drepte politibetjent Jake Wallin og skadet betjentene Andrew Dotas, Tyler Hawes og en ung kvinne.

I går ble kroppskameraet til politibetjent Zach Robinson som skjøt og drepte Barakat publisert. Etter å ha sett videoen kom tankene til de som hyler fuck the police. Vi håper at de aldri kommer i en situasjon som vi ser i videoen.

Den unge damen som var involvert i en bilulykke i en gate i Fargo, Nord Dakota, kunne like gjerne vært Cory Bush, AOC, Ilhan Omar eller hvilken som helst politihater.

I videoen har de fire politimennene rykket ut til en mindre bilulykke i Fargo. Vi ser betjent Robinson sjekke bilen som står midt i veien, mens Hawes, Wallin og Dotas står på fortauet og snakker med kvinnen som var involvert i ulykken. Karlee J. Keswick heter hun og er 25 år gammel.

Barakat begynner å skyte med automatvåpen fra parkeringsplassen. Vi hører umiddelbart Robinson skrike shots fired. Vi kan føle frykten i stemmen hans. Sekunder senere går han rundt bilen og ser Karlee, Dotas, Wallin og Datas ligge på bakken – men down.

Det var end of watch for betjent Jake Wallin som ble 23 år gammel før han ble drept.

Robinson kan ikke komme dem til unnsetning da han har en jobb og gjøre. Resten av videoen trenger ingen forklaring. Den er hjerteskjærende og det er slike situasjoner millioner av politi og ofre – er involvert i daglig.

Det finnes ikke ord for hvor avskyelig mennesker som the Squad er og alle andre som sier fuck the police og støtter defund the police.

Egentlig hadde de hatt godt av å komme i en situasjon hvor de virkelig trengte politiet og ingen rykket ut.

Les også:

Mohamad Barakat planla masseskyting i Fargo, Nord-Dakota – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.