Kandidaten som vil bli USAs neste president er presenil og har sittet innesperret i sin bunker i Wilmington i mange måneder. Staben tør ikke slippe ham ut. Han kan spolere valget på et blunk. Som da han ble aggressiv overfor bilarbeiderne som spurte hvorfor Biden ville ta våpnene fra dem, men selv omgir seg med en tungt bevæpnet livvakt.

Til denne ikke-kandidat har Demokratene funnet en visepresident, ikke ut fra kvalifikasjoner, men hennes kjønn og hudfarve. Demokratene kommer til å bygge sin kampanje rundt identitspolitikken. Det er en rasebasert politikk som skaper store motsetninger mellom mennesker. Men det er eneste måten Demokratene kan vinne på, tror de. Ved å piske opp motsetninger.

Partiet som beskylder Trump for hat, fører en hat-drivende politikk. Demokratene er neste fase i vårt eget land. Når avstanden mellom elite og folk er blitt enda større og volden verre.

Det er flere fellestrekk. Det mest slående er at norske medier gjør som de Trump-hatende: De praktiserer full blackout av det som virkelig skjer.

Som Lora Logan sier. De bedriver en informasjonskrig. Mot folket som de lever av gjennom subsidier.

The media’s coverage, or lack of coverage, of this summer’s violence involving Antifa and other left-wing demonstrators amounts to «information warfare,» Fox Nation host Lara Logan told «The Ingraham Angle» Friday.

Det er slående hvor likt norske medier rapporterer som de amerikanske: Antifa er en fantasi høyresiden dyrker. Det er en løst sammensatt gruppe det ikke er noen grunn til å hausse opp.

«That is a world where Antifa doesn’t exist, where it’s a ‘far-right fantasy’, which is the crazy language that people come up with,» the host of «Lara Logan Has No Agenda» said of the mainstream media’s perspective on events. «It is actually an information warfare tactic that they use to try to convince you that you’re not seeing what you actually seeing.»

Med informasjonskrig mener Logan noe annet enn bare sensur og utelatelse. Hun mener en aggressiv, målrettet kampanje som følger en strategi: Ikke rapporter noe som svekker vår sak. Hvis Justisdepartementet kommer til at tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn ble utsatt for et justismord, så svar med å anklage justisministeren for overgrep.

En ting er mobben i gatene, noe annet er mobben i institusjonene. Den er den farligste.

Folk som kun ser anti-Trump–mediene og ikke følger floraen av alternative medier som Telegram, vil ikke få med seg hva som skjer. De lever i en boble.

Logan told host Raymond Arroyo that if people are not watching Fox News or reading certain online news sites, they find themselves with an incomplete picture of events — or no picture at all.

«They just explain it away,» she said. «They say, ‘All of the federal [agents] on the street [in Portland] were unmarked’. No they weren’t, they had their unit patches on their uniform. ‘We will ignore that and pretend it did not happen.’

Den samme mentale splittelse ser vi i Europa, der en bestemt gruppe mennesker nekter at det eksisterer noe «problem». Alt er egentlig OK, det er høyrefløyen og dens fake news som truer demokratiet. Den psykologiske prosessen bak et slikt verdensbilde er interessant og fascinerende.

Vi snakker nå om et Vesten hvor den mediale og politiske eliten mister støtten fra det tause flertall, fra arbeiderklassen og store deler av middelklassen. Eliten aner det, og det gjør dem urolige. De har stort behov for å leve i fortrengningen og fornektelsen.

Slik blir tingene bare verre.

Hvem ringer klokkene for? De ringer for Hillary og Bill Clinton, de ringer for Barack og Michelle Obama. De ringer for Joe og Jill Biden. Og de ringer for Kamala Harris.

Hun klarte aldri connecte med velgerne under nominasjonskampen. Det er noe udefinerbart ved henne som gjør at folk ikke liker henne.

Alle Demokrater som jobbet med henne som statsadvokat i California tåler henne ikke. De sier hun behandlet folk hensynsløst og arrogant. Kamala har kun ett mål: Seg selv.

Dermed kunne hun gjøre de mest hårreisende ting, og noen av dem er så alvorlige at de kommer til å hjemsøke henne under valgkampen:

Da Kamala overtok lå det flere overgrepssaker innen den katolske kirken og ventet på behandling. Det var på den tiden det var oppvask innen kirken over hele USA. Hva gjorde Kamala? Hun la lokk på alle dokumenter og reiste ikke en sak. Grunn? Hun ville ikke legge seg ut med katolske donorer. Det betalte seg, men alle som hører historien vil spørre seg: Er dette en person som kan bli president i USA?

Demokratene er ikke lenger et parti. Det er en koalisjon av interesser og mange av dem vil transformere USA til et sosialistisk samfunn. Biden har ridd tigeren  og Kamala akter ikke å utfordre den.

Likevel fortsetter anti-Trump-mediene å kalle Biden/Harris for «moderate».

Det er en antiseptisk virkelighet vi skal få se.

En som spiller en stor rolle bak scenen er Alexandra Ocasio-Cortez. Hun er den eneste på Demokratisk side som er karismatisk og kan tenne pubiikum.

Men hun er avspist med halvannet minutts taletid. Hun må ikke overskygge gamlingene og ikke si noe som ikke er sjekket på forhånd. Man tar ikke sjansen på å la AOC slippe til live. Hun kunne komme til å stille Obama i skyggen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.