Japansk politi har arrestert en 25 år gammel pakistaner i Hanyu, mistenkt for overfall og bluferdighetskrenkelse av en ung kvinne. Tildragelsen har vakt oppmerksomhet og en rekke lokale medier tar opp det bekymringsfulle faktum at kvinners sikkerhet trues av innvandrere.

Bluferdighetskrenkelse og seksuell forulempning

En kvinne skal gråtende ha blitt utsatt for bluferdighetskrenkelse og seksuell forulempning. Mannen som ble arrestert stiller seg uforstående til anklagen. 

Den mistenkte skal ha stanset en syklende kvinne i 20-årene rundt kl. 21.09 den 4. oktober 2023 under dekke av å spørre om veien, for så å ha utført uanstendige handlinger som å fingerfare kroppen hennes.

Benekter skyld

Ifølge First Investigative Division stoppet mannen kvinnen og spurte om hjelp til å finne veien til velkjente steder i byen som rådhuset, før han tvang henne i bakken og betuklet henne. En mannlig bekjent av kvinnen ble vàr situasjonen og ringte alarmtelefonen: 

– En ukjent utlending ropte på henne, dyttet henne ned på bakken og befølte henne uanstendig intimt.

Forbrytelsen ble bekreftet blant annet ved gjennomgang av videoer fra overvåkningskameraer. Tross videoopptakene benekter mannen å ha noe med saken å gjøre.

Islam er raskest voksende religion i Japan

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som ebok her.

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.