En migrant fra Djibouti i det nordøstlige Afrika skal ha overfalt, grovt mishandlet og ranet minst 17 eldre franske kvinner på kort tid. Dette melder Remix News.

Den hjemløse mannen fra Djibouti var en enmanns rans- og overfallsmaskin, som brakk håndledd, slo hodeskaller og mishandlet kvinner som bruker rullator og stokk.

Angrepene skjedde i byen Rennes i regionen Bretagne i det nordvestlige Frankrike.

Den afrikanske migranten ble til slutt arrestert etter å ha slått og ranet et forbløffende antall eldre ofre, noen av dem over 90 år gamle.

Den 36 år gamle mannen angrep eldre kvinner i Rennes, ofte med ekstrem vold. På grunn av serien av overgrep, satte politiet opp overvåkingskontroller i håp om å fange gjerningsmannen.

Nigeriansk migrant med 5 deportasjons­ordrer forsøkte å voldta og drepe fransk kvinne

Overvåkingen lønnet seg til slutt. I løpet av den siste dagen av markedet i Villejean fanget politifolk mannen midt i et grusomt angrep på ei eldre kvinne som gikk på krykker på det tidspunktet. Aktor Philippe Astruc sa at den mistenkte «slengte hodet til ei 83 år gammel kvinne mot dørhåndtaket til bygningen hennes».

Bare noen minutter før det slo politiet fast at mannen hadde angrepet ei 73 år gammel kvinne og stjålet lommeboken hennes. Kort tid før det slo han ei 78 år gammel kvinne som brukte rullator. Han klarte ikke å stjele hennes håndveske, men afrikaneren tok tak i posen hennes med tomater og stakk av, ifølge den franske avisen Le Telegramme.

Totalt er mannen siktet for å ha ranet og overfalt minst 17 ulike eldre franske kvinner i løpet av noen uker.

Paris: Utlendinger begår 69 % av ran, vold og seksuelle overgrep på offentlig transport

Blant ofrene hans var ei 93 år gammel kvinne ved navn Lillane, som også snakket med andre ofre for den afrikanske mannen. «Jeg møtte ei dame, han brakk håndleddet hennes”, sa Lillane mens hun snakket med avisen Le Telegramme.

Hun forklarte at hun møtte «fem andre ofre», alle eldre og som alle hadde vært utsatt for ekstrem brutalitet av den mistenkte gjerningsmannen. Når det gjelder hennes egen erfaring med afrikaneren, sa Lillane at han var i «trettiårene og velkledd» og ikke nølte med å slå henne i bakken og legge hånden over munnen hennes for å stoppe henne fra å skrike.

Den afrikanske migranten er nå siktet for vold, tyveri og kroppsskade mot en sårbar person.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her! Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.