I slutten av juni ble en kvinne voldtatt av flere menn i Görlitzer park i Berlin mens kjæresten ble tvunget til å se på. De skal ha slått og mishandlet mannen med «gjenstander» og gruppevoldtatt kvinnen. Politiet har ikke ønsket oppmerksomhet om ugjerningen.

Somalia og Guinea-Bissau

Fra før er to menn, en fra Somalia og en annen fra Guinea-Bissau, arrestert. Nu har politiet pågrepet en tredje mistenkt. Alle skal være narkotikalangere. 

Et antall menn skal ha overfalt kjæresteparet, ifølge statsadvokat Sebastian Büchner:

– I de tidlige morgentimer voldtok flere menn en 27-årig kvinne. I tillegg ble hennes kjæreste som også er 27 år gammel, skadet av mennene med «gjenstander» og slått ned. De to ofrene ble angivelig også frastjålet verdigjenstander.

Overfallet og voldtekten fant sted i Görlitzer park i det populære turistmålet Kreuzberg. 

Livlig omsetning av narkotika

Den delen av parken, hvor overfallet fant sted, er kjent for livlig handel med narkotika, skriver tyske medier.

Narkotikalangere Bild har snakket med (via Focus Online) har vanskelig å forestille seg at kolleger kan være ansvarlig for gjengvoldtekten: 

– Dette er virkelig dårlig for forretningene. Mer politi i parken betyr færre kunder.

Bild beskriver hvordan salget av narkotika er strukturert i «forbudte handelssoner» styrt av folk fra ulike afrikanske land. En av pusherne forklarer:

– Det er tre guineas: Ekvatorial, Conakry (hovedstaden i Guinea) og Bissau. Bissau er ved en annen port. Arabere for eksempel, har ikke lov til å drive forretning i parken i det hele tatt.

Tysk politi ville av «taktiske årsaker» ikke offentliggjøre ugjerningen.

– For å beskytte den pågående efterforskningen og også de berørtes personlige rettigheter, kan vi ikke gi opplysninger om prosedyren, har politiet tidligere uttalt.

Intet enestående tilfelle

Voldtekten er intet enestående tilfelle. Det er så langt iår anmeldt åtte tilfeller av voldtekt, 13 seksuelle overgrep og to seksuelle overgrep mot barn.

Natt til 10. juni var mellom 50 og 70 unge mennesker samlet ved innsjøen i parken. Flere menn angrep en 14 år gammel jente og serievoldtok henne. Politiet mottok syv anmeldelser om seksuelle overgrep den kvelden. 

Dumpeplass for mannlig fødselsoverskudd

Undertegnede er mer opptatt av ofrene for ugjerningen enn av de afrikanske forretningsdrivendes markedsmuligheter. 

Det er vanskelig å forestille seg konsekvensene for den voldtattes følelsesliv efter en sånn opplevelse. Det er også vanskelig for en som har vært forskånet fra slikt, å forestille seg hva som skjer med partneren, hva begges følelse av at hun er blitt krenket og skitnet til kan gjøre med forholdet. Vil de noen gang kunne være intim uten at begivenheten spøker i bakhodet, vil forholdet forvitre?

At Europa er blitt dumpeplass for den tredje verdens mannlige fødselsoverskudd, har sine sider. Dette er menn med naturlige instinkter og lav impulskontroll. Kvinnene som kunne blitt deres partnere, vokter sin jomfrudom i MENA og Afrika.

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.