En 34 år gammel mann fra Somalia er tiltalt for å voldtatt en døende kvinne i et parkeringhus i Stockholm. Ifølge anklageren døde kvinnen under voldtekten men mannen forsatte overgrepet. 
somalier
Tidlig på morgenen 27. september fikk politiet melding om at to menn hadde samleie med en helt utslått kvinne på gulvet i et parkeringshus under Sheraton Hotel på Vasagatan i Stockholm.  Et vitne parkerte bilen bare 2 meter unna og tok bilder før han ringte politiet. Kvinnen var da i live.
 
Da politiet kom til stedet fant de en 34 år gammel somalier som hadde analt samleie med kvinnen. Politiet sjekket pulsen og konstaterte at hun var død.
 
34-åringen er tiltalt for voldtekt og likskjending. Ifølge tiltalen var kvinnen i live men hjelpesløs på grunn av stoff- og alkoholpåvirkning da overgrepet startet. Den tiltalte hevder at det var et frivillig samleie.

Men den forklaringen holder ikke, sier anklageren:

– Hon ligger för döden och är påverkad av diverse produkter så jag menar att hon inte kan ge ett samtycke till ett frivilligt samlag. Hon är i en utsatt situation som gör att det här ska rubriceras som en våldtäkt, säger kammaråklagare Daniel Jonsson till Fria Tider.

34-åringen er også tiltalt for en annen, liknende voldtekt som skal ha funnet sted 13. august.

Svenskene har startet en kampanje «Utvisa kriminella invandrare» på Facebook.

Fria Tider  Aftonbladet  Sveriges Radio