I Frankrike har en hjemløs helt reddet 26 år gamle Lola etter at en nigeriansk migrant med 5 deportasjonsordrer forsøkte å voldta henne. Dette melder Remix News.

En fransk kvinne ved navn Lola ble voldelig angrepet av en afrikansk mann i en park i Toulouse 2. januar. Nyhetsrapporter indikerer at hun ble reddet fra voldtekt og drap av en hjemløs mann som regelmessig blir sett i parken.

Den 58 år gamle helten stoppet angrepet midt på dagen, like før klokka 14.00, mens den unge kvinnen var ute og jogget.

Politiet sier at mannen fra Nigeria i Vest-Afrika truet Lola med en kniv. Hun gjorde imidlertid motstand og skrek om hjelp. Nigerianeren svarte med å slå henne flere ganger i ansiktet og begynte deretter å ta kvelertak på henne.

Mens han holdt på å kvele henne, løp den modige 58 år gamle hjemløse mannen mot angriperen og sendte ham på flukt. Ikke bare reddet han Lola, han hadde også sinnsnærvær til å ta bilder av nigerianeren før han flyktet.

Politiet kom raskt til stedet og fant Lola i sjokk, med et hovent ansikt. De jobbet for å holde henne ved bevissthet da en medisinsk enhet kom for å hjelpe henne. Hun ble fraktet til sykehus og dimmitert etter at legene hadde hatt henne til observasjon.

Politiet fant en kniv, joggesko og en hatt på stedet. Selv om han først klarte å rømme, meldte overfallsmannen seg for politiet dagen etter. Politiet pågrep ham og tok ham med til avhør.

I rettsmøtet innrømmet nigerianeren at han ønsket å myrde Lola, noe som førte til at påtalemyndigheten også la til en siktelse for drapsforsøk.

Aktor i saken, Samuel Vuelta Simon, sa at den 32 år gamle nigerianeren oppholdt seg ulovlig i Frankrike, men var godt kjent av politiet. Den illegale migranten har forsøkt å legalisere sin status i Frankrike siden 2018, og alle forsøkene hans har blitt avvist.

Til tross for fem forskjellige rettskjennelser om å deportere ham fra fransk territorium, har han klart å forbli i landet.

Saken er slett ikke unik. Et betydelig antall ulovlige innvandrere både i Frankrike og i andre europeiske land fortsetter å oppholde seg her, selv om de i teorien skulle ha vært utvist.

En annen fransk Lola, ei 12 år gammel jente, ble brutalt myrdet i Paris i oktober 2022 av en illegal migrant fra Algerie.

Et annet fransk voldtektsoffer, Claire, har uttalt seg til mediene etter at hun ble voldtatt av en ulovlig afrikansk migrant. Hun påpeker at hvis lovene var blitt fulgt, hadde gjerningsmannen vært utvist fra landet, og hun hadde vært spart for traumene som det seksuelle overgrepet påførte henne.

«Jeg har mareritt. Jeg kan ikke sove lenger … jeg tør ikke forlate huset mitt aleine lenger», innrømmer Claire.

Saken hennes har fått oppmerksomhet i den franske nyhetssfæren på grunn av hennes vilje til å snakke ikke bare om voldtekten, men også for å kritisere systemet som tillot forbrytelsen å skje.

Claire føler seg sviktet av venstreorienterte feminister, som ikke har gitt henne støtte etter at hun påpekte at hun ble voldtatt av en afrikansk illegal migrant.

Paris: Utlendinger begår 69 % av ran, vold og seksuelle overgrep på offentlig transport

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her! Du kan også kjøpe den som e-bok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.