En far slår tilbake mot den franske regjeringens taushet etter en grotesk voldtekt av datteren hans som etterlot henne i koma. Dette melder Remix News.

Angrepet mot den unge franske kvinna var så brutalt at det etterlot sykehuspersonell i tårer. Noen av dem trengte psykologisk rådgivning etter hendelsen.

I en sak som har skapt nasjonale overskrifter i Frankrike på grunn av brutalitetsnivået, har 29 år gamle Mégane nå våknet etter å ha blitt voldtatt med et kosteskaft av Oumar Ndiaye, som er blitt kalt «monsteret i Cherbourg» av politiker Damien Rieu. Den 18 år gamle Ndiaye skal ha brutt seg inn i leiligheten til Mégane.

Politikilder sier at hun skal ha sett den mistenkte før, men ikke hatt noen interaksjon med ham før voldtekten. Hun ble etterlatt i en blodpøl i sin egen leilighet med livstruende skader på underliv og tarmer, men klarte til slutt å ringe etter hjelp. Angrepet blir beskrevet som en «torturhandling» av avisen Le Figaro.

Kvinna har ligget i kunstig koma i over en måned siden angrepet 4. august. Helsen hennes er imidlertid fortsatt dårlig, ifølge slektninger.

«Mégane kom ut av koma for noen dager siden, men helsetilstanden hennes er fortsatt skjør. Dette er selvsagt gode nyheter, men det vil ta henne lang tid å komme seg etter alt hun har lidd», sier faren Ludovic i en pressemelding, som han også leste på radiostasjonen HAG’FM, som han grunnla.

Ludovic prøver nå å øke bevisstheten om den franske regjeringen og dens manglende respons på den brutale forbrytelsen. Mannen som skal ha torturert datteren hans inn i koma hadde et langt og voldelig kriminelt rulleblad bestående av 17 lovbrudd som involverer fysiske overgrep, tyveri og incestuøse seksuelle overgrep på hans egen lillesøster. Likevel gikk han fri til å angripe igjen.

«(At regjeringen) ikke kommuniserer om dette angrepet gir heder til alle disse seksuelle rovdyrene og andre parasittene i samfunnet som plager gatene. En vekker til regjeringen om at vi etterlater denne typen individer, med en tung kriminell fortid, i full frihet, ville vært kjærkomment. ‘Stol på rettferdighet’, ble vi fortalt… Vi ønsker bare det», kommenterte han.

Den mistenkte Oumar Ndiaye ble arrestert ei uke etter overgrepet, med fingeravtrykk som samsvarte med de som ble funnet i offerets leilighet. Geolokalisering på telefonen hans viste også at han var i leiligheten under angrepet. En politikilde sa at han nettopp hadde forlatt en nattklubb kort tid før angrepet tidlig på morgenen, bare noen få dusin meter fra offerets bolig.

I følge Le Figaro uttrykte den mistenkte «verken empati eller anger» for sin grove forbrytelse mens han var i politiets varetekt.

Faren til Mégane har takket støttespillere for de «mange medfølende meldingene om støtte, som gir oss mye styrke til å komme oss gjennom denne prøvelsen», og for donasjonene som strømmer inn for å støtte datteren hans. I skrivende stund har donasjonene beløpet seg til over 117.000 euro. «Beløpet vil bli brukt til å forbedre Méganes daglige liv når hun er i stand til å forlate sykehuset, men også til å dekke utgifter av alle slag som datteren vår må møte», skrev Ludovic.

Saken har paralleller med en rekke andre voldtektssaker i Vest-Europa som involverer utlendinger. I 2022 ble 12 år gamle Lola i Frankrike voldtatt og brutalt myrdet av en algerisk illegal migrant.

Tre afghanske migranter ble også dømt for voldtekt og drap på 13 år gamle Leonie i Wien i Østerrike i 2021.

I Sverige finnes også saker som den 9 år gamle jenta Luna, som i 2022 ble voldtatt, torturert, nesten drept og påført livsvarige hjerneskader av en afrikansk migrant.

Frankrike: Oumar voldtok og torturerte kvinne med kosteskaft, påførte henne livstruende skader

9 år gammel svensk jente påført hjerneskader av afrikaner, får lite hjelp fra myndighetene

Polsk statsminister: Afghaner som voldtok ung polsk mann i Tyskland skyldtes EUs «åpne grenser»

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.