En gruppe demonstranter risikerer opptil fem års fengsel for en protest utenfor hjemmet til en migrant som på verst tenkelige vis voldtok en fransk kvinne. 

Kvinnen ble så brutalt voldtatt at hun havnet i koma. Hun våknet 7. september, men svever stadig mellom liv og død.

«Uautorisert forsamling» og «oppfordring til selvforsvar»

Nu risikerer demonstrantene fem års fengsel for «uautorisert forsamling» og «oppfordring til selvforsvar».

Oumar N. sitter varetektsfengslet for den usedvanlig bestialske voldtekten av 29 år gamle Mégane i Cherbourg. Den 18 år gamle migranten er anklaget for å ha voldtatt den unge franske kvinnen med et kosteskaft til hun nesten var død. 

Mediene har rapportert om hvordan helsepersonell brøt sammen da de behandlet Mégane. Flere av dem trengte psykologisk hjelp for å bearbeide opplevelsen.

– Staten forsvarer oss ikke

Den 9. september demonstrerte en gruppe aktivister fra organisasjonen Argos utenfor den fengslede mannens hjem i Cherbourg. 

Efter demonstrasjonen ble 12 personer i alderen 18 til 28 år arrestert, skriver Remix News. De ble holdt i varetekt i 48 timer og benyttet seg av retten til ikke å snakke med politiet.

Under helgens demonstrasjon holdt aktivistene opp bannere med teksten «Staten forsvarer oss ikke, gjør dere klar» og plakater med et bilde av voldtektsmannen.

Aktor Pierre-Yves Marot finner det særlig skjerpende at gruppen oppfordrer til selvforsvar.

Aktivister tilhørende Argos dro til sykehuset i Cherbourg hvor Mégane behandles, for å vise sin støtte. De har også donert til fondet som er opprettet for å støtte henne.

– I et samfunn der staten og rettsvesenet gjør jobben sin, ville Mégane ikke ha måttet tåle Oumars barbari, twitrer Argos.

Argos er en efterfølger til Génération identitaire som franske myndigheter forbød i 2021. Génération identitaire ble en torn i øyet på regjeringen efter for sivil ulydighet og protester mot regjeringens manglende evne til å stoppe illegal innvandring.

– Parasitter og seksuelle rovdyr

Méganes far Ludovic har gitt uttrykk for sin fortvilelse og sitt sinne over den brutale voldtekten og det faktum at den 18 år gamle migranten var på frifot til tross for sitt omfattende rulleblad: 

– At regjeringen er taus om dette overgrepet er en anerkjennelse av seksualforbrytere og parasitter som plager vårt samfunn. Det hadde vært fint om myndighetene ble oppmerksom på at vi lar individer med tungt rulleblad, gå rundt i full frihet.

Oumar N. er tidligere arrestert for blant annet å ha voldtatt sin egen lillesøster.

ARGOS’ erklæring efter overfallet på Mégane

Argos erklæring i forbindelse med demonstrasjonen er blitt offentliggjort på Twitter, det som nu kalles X:

Det brutale overfallet på Mégane: ARGOS oppfordrer unge til å forsvare seg selv

Den 4. august falt unge Mégane i koma etter en særdeles grusom voldtekt.

I morges dro ungdomsaktivister hjem til Oumar, hennes overgriper, for å fordømme statens totale resignasjon overfor den ekstreme volden som barbariske kriminelle utøver mot franskmenn.

Oumar er bare 18 år gammel og er allerede dømt fem ganger for voldshandlinger. Han var innblandet i en voldtektssak i 2019 som ble henlagt og er mistenkt for seksuelle overgrep mot sin fire år gamle søster. Oumar er en gjenganger som mangler all empati, men som aldri er blitt avhørt av domstolene: Han er et eksempel på statens totale fiasko: I Frankrike må anstendige mennesker leve i frykt for de mest voldelige forbryterne.

Det brutale angrepet på Mégane er ingen nyhet: Det er kulminasjonen av 60 år med rettslig forfall, en kultur av bortforklaringer og straffefrihet for de verste forbryterne som systematisk er støttet et politisert rettssystem infisert av det ekstreme venstre, og en politisk makt som heller lar hverdagens barbarer herje enn å risikere å bli kalt «rasist».

Reform innen stat og rettsvesen vil ikke skje. Derfor oppfordrer ARGOS alle unge mennesker som ønsker å ta grep om fremtiden, til å slutte seg til oss.

Statens rolle er byttet fra å forsvare de uskyldige og ærlige, til å sørge for at overgripere løslates så raskt som mulig.

Mégane, Enzo, Lola og alle de andre minner oss om at vi ikke kan forvente noe av en stat som lar unge franskmenn dø og barbarer gå fri.

Eftersom staten resignerer og underkaster seg kriminelle, må det franske folk slutte å stole på dette korrupte systemet.

I møte med statens passivitet, forbered deg! I møte med statens passivitet, forsvar deg!

Fransk far protesterer mot regjeringens taushet etter at Oumar voldtok hans datter med kosteskaft

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.