Ei ung fransk kvinne som ble voldtatt av en ulovlig innvandrer i Paris har snakket ut om sine grusomme opplevelser direkte på fransk TV. Dette melder Remix News.

I et gripende vitnesbyrd som ble delt på talkshowet TPMP, innrømmet det 27 år gamle offeret kjent som Claire at hun har problemer med å sove og er redd for å forlate huset sitt på egenhånd. Hun er blitt utsatt for et brutalt seksuelt overgrep i den franske hovedstaden.

«Jeg slet, jeg skrek, men ingen hørte meg», sa Claire til programverten. «Han truet meg med døden, og den eneste måten å redde meg selv på var å gjøre det han ville. Marerittet mitt varte i 30 minutter”, husket hun.

En rapport fra avisen Le Figaro bekreftet at en hjemløs mann med sentralafrikansk nasjonalitet hadde blitt arrestert for to tilfeller av voldtekt i Paris, hvorav Claire var det andre offeret.

Den mistenkte, født i 1998, angrep først ei 19 år gammel kvinne da hun gikk på jobb på Pierre Demours i det 17. arrondissement. Han er anklaget for å ha angrepet sitt offer i lobbyen til en bygning og tvunget henne til å utføre oralsex på ham under våpentrusler.

Etter å ha flyktet fra åstedet og streifet rundt i gatene i halvannen time, overfalt den mistenkte også Claire da hun kom hjem fra en shoppingtur. Afrikaneren tok kvelertak på henne og tvang henne til å utføre oralsex på ham.

Ifølge en politirapport ble angriperen oppdaget av en politipatrulje på Avenue des Champs-Élysées og ble arrestert. Han ble deretter formelt identifisert av ett av sine to ofre.

Politikilder bekreftet at mannen hadde bodd ulovlig i Frankrike og var underlagt en utvisningsordre, med en forpliktelse til å forlate fransk territorium.

Nyhetssiden Actu17 skriver at den illegale migranten allerede var kjent for politiet for flere tidligere domfellelser.

«Jeg har mareritt. Jeg kan ikke sove lenger … jeg tør ikke forlate huset mitt aleine lenger», innrømmet Claire til TPMP.

Claires vitnesbyrd ble sendt til millioner av seere. Mange har berømmet hennes mot for å snakke om den forferdelige forbrytelsen hun ble utsatt for, i nærheten av hennes hjem i Paris. Klipp av intervjuet har gått viralt på sosiale medier.

I fjor innrømmet Frankrikes president Emmanuel Macron på TV at halvparten av alle forbrytelser i Paris blir begått av illegale migranter, såkalte papirløse. Macron sa dette i kjølvannet av det brutale drapet på ei 12 år gammel fransk jente, Lola. Hun ble voldtatt, fikk halsen skåret opp og ble stappet i en koffert av en algerisk innvandrer som var ulovlig i landet.

Det virkelige tallet er trolig enda høyere enn det president Macron hevder.

I år 2022 ble 69 prosent av voldelige ran og andre voldelige forbrytelser, inkludert seksuelle overgrep, på offentlig transport i Paris-regionen begått av utenlandske statsborgere. Dette viser tallene til SSMSI, statistikkbyrået for det franske innenriksdepartementet. Ser man nærmere på dataene, avsløres det at afrikanere aleine er ansvarlige for 52 prosent av slike forbrytelser.

Fransk far protesterer mot regjeringens taushet etter at Oumar voldtok hans datter med kosteskaft

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.