Far risikerer opptil ti års fengsel for å ha banket opp afrikansk migrant som hadde forgrepet seg på hans seks år gamle datter i den franske byen Roanne nordvest for Lyon.

Til tross for potensielt fengsel sier faren at han ikke angrer på å ha slått mannen som er anklaget for å ha voldtatt datteren.

Faren til den seks år gamle jenta som angivelig ble utsatt for seksuelle overgrep av en 16 år gammel «uledsaget» guineansk migrant i den franske byen Roanne, er under etterforskning for vold mot den antatte overfallsmannen. Hvis han blir siktet risikerer han opptil ti års fengsel.

Den 16 år gamle migranten er mistenkt for å ha tatt seg inn i familiens hjem ​​og forgrepet seg seksuelt på et seks år gammelt barn. Moren ble oppmerksom på hva som foregikk da hun hørte lyder fra datterens rom. Moren som var i ferd med å gi familiens baby mat, åpnet døren og da hun så tenåringen misbruke datteren begynte hun å skrike. Migranten flyktet fra huset. 

Det er uklart hvordan han hadde kommet seg inn i huset.

Neste kveld gikk faren og en nabolagspatrulje ut for å lete etter den mistenkte. Moren var med og kunne identifiserte den mistenkte. Faren skal sammen med tre andre, ha sparket og slått migranten med en el-kabel og en jernstang, ifølge den franske nyhetskanalen BFMTV.

– Jeg slo ham, innrømmet faren og sa at han var i en «endret sinnstilstand» da det skjedde. – Jeg burde ikke ha gjort det, men jeg angrer heller ikke på det. (…) Heldigvis stoppet vennene mine meg og jeg var klar nok til å ringe politiet, ellers er det godt mulig at jeg ville gått lenger.

Da min kone gjenkjente ham kunne jeg ikke se lenger, jeg hørte ikke engang på min kone. Han prøvde å stikke av, men jeg tok ham.

Migranten er varetektsfengslet og siktet for seksuelt overgrep, men politiet etterforsker også faren for «grov vold med våpen». For dette er strafferammen tre til ti års fengsel. Det er foreløbig ikke tatt ut siktelse mot ham.

Migranten skal ha vært i Frankrike i bare to uker før han forgrep seg på den lille jenta. Han var innlosjert i et mottakssenter like ved åstedet.

Faren sier at andre ville gjort det samme som ham.

– Hvem som helst ville ha gjort det samme som meg. 

Faren sier han betvilte politiets evne til å finne overfallsmannen etter at han anmeldte saken: 

– Det kom ingen politipatruljer i nabolaget, ingenting skjedde. Nu er det jeg som blir anklaget; verden er snudd opp ned, min kone og datter sover ikke lenger. Men jeg angrer ikke, jeg gjorde det for datteren min.

I takt med at kriminaliteten stiger i Frankrike skjer det at franske borgere tar loven i egne hender – og noen ganger må de ta konsekvensene av det. I forrige måned forsøkte en mann i 60-årene å gripe inn da to menn ranet naboens hus i den franske byen Pornic. En av ranerne, en tyve år gammel illegal migrant, stakk mannen ihjel, den andre er fortsatt på flukt.

Tolv år gamle Lola som ble voldtatt, torturert og myrdet av en algerisk migrant, har skapt internasjonale overskrifter og utløst nasjonal debatt rundt migrasjon og den franske venstrefløysregjeringens nølen med å deportere kriminelle.

Les også:

Drapsraten opp 90 prosent i Frankrike. Macron: – Jeg er motstander av selvforsvar

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.