To tunisiske migranter er arrestert for gjengvoldtekt av en italiensk tenåring på øya Sardinia. Dette melder Remix News.

Angrepet har sendt sjokkbølger gjennom lokalsamfunnet. Innbyggere sier at de er redde for å forlate hjemmene sine om kvelden på grunn av en økning i kriminalitet.

Hendelsen skjedde i den lille byen Arzachena den 21. oktober, men har nylig blitt offentliggjort. Ei ung kvinne ble antastet av to voksne menn, og deretter utsatt for et brutalt angrep og seksuelle overgrep.

Gjerningsmennene flyktet fra stedet, men en politietterforskning identifiserte seinere to mistenkte som er blitt bekreftet av offeret. Myndighetene arresterte to tunisiske statsborgere, Mohamedymen Dkhili, 31, og Amine Khemissi, 26. Begge migrantene mangler fast adresse. De ble seinere siktet for seksuell vold.

Angrepet ble «umiddelbart gjenstand for diskusjoner på barer og virtuelle torg, og fikk frem frykt og sinne blant innbyggerne», rapporterte nettavisen Olbinova.

Beboere ble sitert av nyhetsmediet for å være redde for å besøke offentlige områder i sin egen by, spesielt om natta.

«For tida er det en invasjon etter middag og mange mennesker er redde», uttaler en beboer.

Den lokale ordføreren, Roberto Ragnedda, uttrykte sin «dype tristhet» og bekymring over angrepet, og beskrev det som en «skammelig og uverdig episode som påvirker alle».

«Bevegelser som skader friheten og verdigheten til kvinner som disse fortjener ikke unnskyldninger. Jeg gir min dypeste medfølelse til offeret og hennes familie», la han til.

Italia har i mange år opplevd en strøm av illegale migranter som krysser Middelhavet for å komme til Europa.

En tunisisk migrant som kom til Italia ulovlig med båt har nylig tilstått å ha begått to mord på to dager.

IS-jihadisten som myrdet svensker i Brussel var også en tunisisk båtmigrant som tok seg ulovlig inn i Europa via den italienske øya Lampedusa.

Tunisia avviser migrantavtale med EU, har fått for lite penger

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.