To ulovlige innvandrere fra Algerie er arrestert for voldtekt av ei 83 år gammel funksjonshemmet kvinne i Frankrike. De mistenkte skal ha brutt seg inn i offerets hjem og krevd oralsex. Da hun nektet, voldtok de henne.

Forbrytelsen skal ha skjedd den 3. mai i La Courneuve i Seine-Saint-Denis, en forstad til Paris.

De to mennene er navngitt som 29 år gamle Aness B. og 38 år gamle Benaouda D.

CNEWS rapporterer hvordan offeret bor i et uthus til et hovedhus som eies av familien hennes, men som for øyeblikket ikke er bebodd. Det er regelmessig et mål for migranter og illegale husokkupanter.

I følge Le Parisien brøt de to mistenkte seg inn i offerets hjem. De krevde at den eldre kvinna skulle utføre oralsex på dem, noe hun nektet. En politikilde fortalte avisen at begge angriperne deretter fortsatte med å voldta henne før de stakk av med 50 euro i kontanter fra hjemmet hennes.

Det traumatiserte offeret ble funnet timer seinere av en omsorgsperson. Hun ble innlagt på sykehus med flere ansiktsskader, og medisinske undersøkelser avslørte vaginale skader forenlig med voldtekt.

Flere lokale innbyggere uttrykte sin redsel over angrepet. Problemer med migranter er ikke uvanlige, men det voldelige seksuelle overgrepet ryster nabolaget.

«Innbrudd finnes, de har alltid eksistert, men da å voldta ei 83 år gammel funksjonshemmet dame. Ærlig talt, jeg ville aldri ha forestilt meg det», sa en lokal innbygger til CNEWS. «Vi lever i en gal verden», la en annen til.

Etter arrestasjonene ble Aness B., som allerede var gjenstand for en deportasjonsordre datert 26. september 2022, løslatt på grunn av DNA-bevis. Han forventes fortsatt å skulle forlate Frankrike. Det er imidlertid ikke kjent om franske myndigheter legger til rette for utvisning eller om han, som mange andre illegale migranter, forventes å forlate landet frivillig.

Den andre mistenkte, Benaouda D., er fortsatt varetektsfengslet for voldtekt. Han hadde først blitt løslatt fra fengsel i september 2022 og hadde vært underlagt en utvisningsordre siden 22. februar 2023. Han er kjent av politiet tidligere for tyveri og skade på eiendom.

I en annen forstad til Paris, Clichy-la-Garenne, skal ei 96 år gammel kvinne ha blitt voldtatt i sitt eget hjem 13. februar i år. Walid E., den mistenkte voldtektsmannen, brøt seg inn hos den eldre kvinna, stjal verdisakene hennes og voldtok henne før han dro. Forbrytelsen skal ha vart i to timer.

90 år gammel kvinne voldtatt på vei hjem fra kirken

Frankrike: Voldtektsmann fra Algerie er «sjokkert» over å bli dømt for voldtekt

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.