Frankrike har i mange år vært verdens største turistmål. Selv om det utvilsomt er mange vakre ting å se der sliter landet også med store interne problemer og høy kriminalitet. Dette gjelder også hovedstaden.

Ei engelsk politikvinne er blitt voldtatt ved foten av Eiffeltårnet, midt i hjertet av Paris. Dette melder The Daily Mail via den franske avisen Le Parisien.

Offeret, en 23 år gammel turist, fortalte politiet at hun hadde blitt angrepet nær en busk av en mann med kniv. Hun sa at den mistenkte trakk frem en kniv mens hun prøvde å avlede fremstøtene hans. Etter at mannen flyktet, ringte hun politiet. En anti-kriminalitetsgruppe rykket ut til stedet og offeret ble tatt hånd om av brannvesenet.

Den engelske kvinna overnattet hos ei venninne i den franske hovedstaden. Angriperen slo til etter at offeret gikk bak en busk for å gå på toalettet. Hun ble skilt fra venninnen i bare noen få øyeblikk da angriperen overfalt henne.

Politiet pågrep en 35 år gammel mann rundt en time etter at kvinna meldte fra om angrepet og ga en beskrivelse av den mistenkte.

Angrepet skal ha skjedd i morgentimene i Champ de Mars-parken. Champ de Mars er en stor hage som strekker seg fra Eiffeltårnet og er enormt populær blant turister og lokalbefolkningen. Den skal være et nøkkelsted under sommer-OL 2024 i Paris.

I motsetning til de fleste parker i byen er den tilgjengelig døgnet rundt. Den rapporterte voldtekten har gjenopplivet presset på den sosialistiske Paris-ordføreren Anne Hidalgo om å stenge parken om natta av sikkerhetsmessige årsaker.

Frankrike satte nylig inn ytterligere 7000 soldater for å patruljere viktige områder etter at en muslimsk terrorist myrdet en lærer i byen Arras.

Paris: Utlendinger begår 69 % av ran, vold og seksuelle overgrep på offentlig transport

Fransk far protesterer mot regjeringens taushet etter at Oumar voldtok hans datter med kosteskaft

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.