En 22 år gammel mann forsøkte å rane en kvinne, men ble stoppet av arbeidere på vei til jobb. Hendelsen ble fanget opp av overvåkningskameraer i Brasil. 

Kvinnen hadde tidlig om morgenen dratt hjemmefra for å gå på jobb. På et tidspunkt passerte hun to menn. Den ene av dem snudde og antastet den 36 år gamle kvinnen. Han dro henne i ryggsekken og angrep med slag, trusler og ukvemsord. 

Kvinnen forsøkte å flykte, men mannen kastet henne i bakken. Dette ble observert av en gruppe arbeidere på vei til jobb med buss. Sjåføren stoppet og ut hoppet fire besluttsomme menn. De stoppet ransforsøket og ga fyren en overhaling som fortjent.

Ransmannens kompanjong (24) vendte tilbake og forsøkte å stagge arbeiderne. De to stakk av, men gjerningsmennene ble identifisert av politiet og arrestert. 

En av de mistenkte lot seg ikke arrestere uten sverdslag. Han brukte en fire måneder gammel baby som skjold og gikk til angrep på politiet. Det ble beslaglagt marihuana og kokain hjemme hos ransmennene.

Den ulykkelige kvinnen som tross alt hadde hell i uhell, kom fra det med skader i ansiktet og på kneet.

Les også:

Drapsraten opp 90 prosent i Frankrike. Macron: – Jeg er motstander av selvforsvar

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Kjøp Mimisbrunnrs samlede som E-bøker her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.