En afghansk migrant som onanerte på et togspor utenfor den tyske byen Kassel, ble arrestert etter å ha stoppet jernbanetrafikken over hele regionen. Dette melder Remix News.

Migranten stengte Kassel jernbanesystem 16. januar. Historien ble publisert av den store tyske avisen Bild.

«På grunn av ham måtte føreren av en RegioTram i retning Kassel bråstoppe i området ved Kassel-Jungfernkopf-togstoppet», uttaler en polititalsmann. 30-åringen lå midt i sporet og onanerte da konduktøren ble tvunget til å stoppe for å unngå å treffe ham.

Toget stanset rett foran ham, men politiet sier at mannen bare fortsatte å masturbere. Vitner begynte da å filme mannen, og noen av opptakene lekket ut på internett.

Afghanerens handlinger førte til at 13 tog ble forsinket før politiet ankom og arresterte ham. Den afghanske migranten er siktet for å ha forstyrret togtrafikken.

Kassel har også tidligere hatt multikulturelle problemer. I desember 2023 ble en mann i julenissekostyme overfalt av ei gruppe muslimske innvandrere. Etter å ha banket opp julenissen uttalte muslimene at Tyskland nå er «deres» land.

Remix News melder om flere saker hvor muslimske innvandrere har skapt problemer i den tyske trafikken.

Den 18. januar lå tre marokkanske migranter i nærheten av et parkert godstog ved byen Wolmirstedt. En togingeniør la merke til mennene og stanset toget. Han ba de mistenkte, i alderen 26, 30 og 32 år, forlate området, siden deres liv var i fare ved jernbaneovergangen.

I stedet nærmet de seg toget, fornærmet togføreren og kastet steiner mot toget. Ett medlem av gruppen dro ned buksene og viste bakenden sin til sjåføren. Avbruddet stanset togtrafikken i området i en halvtime.

19. januar startet en rettssak i Berlin mot den tunisiske migranten Beshir S. og «motedesigneren» Tarek S. fra Syria, som nesten slo en 60 år gammel gatefeier i hjel på T-banesporene. Mannen hadde bedt de tiltalte, som snakket høyt i telefonen, om å senke stemmen, da klokka var 04.30. Offeret var på vei til jobb.

Mennene sprang deretter mot offeret, slo ham og dyttet ham inn på togskinnene. Han ble dratt ut av en annen passasjer, som reddet mannen før et tog ankom. Det tyske offeret hadde alvorlige skader på kjønnsorganene, fikk brudd i armen og er fortsatt sykmeldt. Tunisieren er siktet for drapsforsøk for angrepet 29. mai 2023.

Tyskland: Muslimer banket opp julenissen, sa at dette er «deres land» nå

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.