En innvandrer fra det hovedsakelig muslimske Tunisia i Nord-Afrika har tilstått å ha drept en tysk drosjesjåfør for å stjele 10 euro. Angrepet fant angivelig sted to dager etter at han skal ha myrdet kjæresten sin i Belgia med samme kniv. Dette melder Remix News og Breitbart News.

En tysk domstol har hørt hvordan den tunisiske migranten har tilstått å ha drept en drosjesjåfør i april 2023 bare timer etter ankomst til Tyskland. Han skal da nettopp ha flyktet fra Belgia etter det påståtte drapet på kjæresten sin der.

Mordet fant sted i en rolig del av Berlin i bydelen Grunewald. Mannen tilkalte der ei drosje med den hensikt å knivstikke sjåføren og ta pengene hans. Den 49 år gamle intetanende tyske drosjesjåføren, far til to barn, ble nesten umiddelbart stukket i nakken da han stoppet for å hente den mistenkte, ifølge påtalemyndigheten.

Tunisieren flyktet deretter etter å ha tatt ti euro. Med pengene kjøpte han en pose chips, en kaffe og litt juice. Offeret døde av skadene han ble påført.

Den mistenkte ble arrestert samme dag, og tilsto ugjerningen flere ganger under avhør. Mannen skal ha fortalt politifolk på spørsmål om hvorfor han ikke bare ba om penger når han var sulten at «jeg er for stolt til å be om penger».

Avisen Berliner Zeitung rapporterer at det var hørbare gisp i retten da avhørsbåndet ble spilt av, ettersom den selverkjente drapsmannen sa til politiet at «å drepe er en god ting».

Det opplyses at 24-åringen kom til Europa på en båt fra Tunisia til Italia som barn i 2011. Etter å ha reist gjennom Frankrike ble migranten juridisk anerkjent som flyktning i Belgia i 2017. Til tross for å ha bodd der i flere år, er det registrert at mannen aldri fikk en vanlig jobb. Han levde av sosiale ytelser fra belgiske myndigheter, i tillegg til å handle kokain ved siden av.

Det var dette landet han flyktet fra i april, etter å ha myrdet kjæresten sin av «sjalusi». Han fortalte betjenter at han prøvde å rømme til Norge, men da han måtte bytte tog i Berlin fant han ut at han var sulten og ikke hadde penger. Han sa til politiet i opptaket at «Da jeg kom ut, var jeg sulten … jeg ville ta noens penger, drepe ham … Hvis du vil ha noe, må du drepe».

Det hevdes at han brukte samme kniv til begge drapene. Migranten sier selv at han «ikke følte noe» etter å ha begått to mord på to dager. Mannen er varetektsfengslet i psykiatrien og saken pågår.

Fransk far protesterer mot regjeringens taushet etter at Oumar voldtok hans datter med kosteskaft

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her! Du kan også kjøpe e-boken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.